Aftellen naar 6 juni
Pinkstermaandag staat in het teken van de FBK Games! Mondo Duplantis, Yohan Blake, Femke Bol, Lieke Klaver, André de Grasse, Anderson Peters, Nia Ali, Nadine Visser, Dafne Schippers. Zo maar een aantal namen van topatleten, die naar Hengelo komen. In deze nieuwsbrief lees je onder andere meer over het programma, de aangekondigde atleten, de FBK Kidsrun én de FBK Dubbele Mijl. Lees snel verder!
Koop hier je ticket!
Programma
Op 6 juni kun jij op de eerste rang zitten tijdens de FBK Games, hét internationale atletiekevenement van Nederland. Op het programma staan onder andere polsstokhoogspringen (m), speerwerpen (m), maar ook verspringen (v) en kogelstoten (v). Of wat dacht je van de loopnummers, zoals de 100m (m/v), de 110m horden of 10.000m (v)? De grootste topatleten van over de hele wereld zijn in Hengelo, jij ook? Bekijk het hele programma, zodat je precies weet  wanneer jouw favoriete onderdeel van start gaat. Lees meer > 
Atletenveld 
Hij is olympisch én wereldkampioen polsstokhoogspringen. Hij bezit bovendien het wereldrecord (6,20 m). Armand Duplantis (ook wel 'Mondo' genoemd) is erbij op 6 juni. Net als Femke Bol (400mH), André de Grasse en Yohan Blake (100m), Dafne Schippers (100m) en Lieke Klaver (400m). En nog veel meer topatleten, van wie we binnenkort alle namen bekendmaken!
Op tweede pinksterdag kun jij in het FBK Stadion zitten en hen aanmoedigen. Welk ticket kies jij? Lees meer >
Online beleving bij FBK Games
Waar ook ter wereld je bent: je hebt verschillende mogelijkheden om niets van de FBK Games te missen! Op 6 juni vind je op onze website post race interviews en live results. We interviewen atleten direct na hun prestatie en zenden dit live uit op onze site. Daarnaast kun je via onze website de uitzending van de NOS volgen. Wil je de uitslagen realtime op je telefoon binnenkrijgen? Check dan 6 juni in op fbkgames.nl en weet wie er wint!
Plutosport.nl kledingsponsor
Online sportwinkel Plutosport.nl verzorgt deze editie alle kleding voor organisatie en vrijwilligers van de FBK Games. Daarmee ondersteunt Plutosport.nl de FBK Games met de professionele uitstraling, die past bij het grootste internationale topatletiekevenement van Nederland.
Met de Cruyff Teamwear van Plutosport.nl krijgen alle vrijwilligers een kwalitatief hoogwaardig sportshirt cadeau!
FBK Dubbele Mijl
We trappen het FBK Games-weekend af met de traditionele FBK Dubbele Mijl. Sta jij donderdagavond 2 juni ook aan de start in het FBK Stadion? Doe ook mee en schrijf je vandaag nog in, individueel of met een bedrijventeam! Voel jezelf een klein beetje topsporter en kom in beweging. De dubbele mijl (3,2 km) is voor de beginnende loper een mooie afstand en voor de gevorderde loper een perfecte snelheidstest. We zien je graag op 2 juni!
Lees meer >
FBK Kidsrun
Is jouw zoon of dochter tussen de 8 en 12 jaar oud en lijkt het hem/haar gaaf om in een vol FBK Stadion te lopen? Op 6 juni krijgen zij de kans om mee te doen aan de FBK Kidsrun. Een wedstrijd van 600 meter, een hele leuke uitdaging! De voorrondes vinden plaats in het voorprogramma van de FBK Games, de finale in het hoofdprogramma. Daar waar even later olympisch kampioenen, wereldkampioenen en vele andere topatleten aan de start staan. Lees verder >
Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright ©, Global Sports Communication,  All rights reserved.

Ons mail adres is:
info@fbkgames.nl

You can update your preferences or unsubscribe from this list.