Fiets - nieuwsbrief week 19 - 2018
Fiets

Review: Dedacciai Gladiatore

Wie wel eens in Rome of Verona is geweest, heeft daar vast Italiaanse gladiatoren gezien. Mannen die er hun beroep van hebben gemaakt om op de foto te gaan met toeristen. Inclusief helm, maliënkolder en uitrusting. Lekker stoer. Deze Dedacciai draagt ook de naam Gladiatore. Aanzetten is echt een feest, een bocht inknallen en meteen weer optrekken tot aan het achterwiel van je voorgangers: lekker hoor. Er zijn stoerdere fietsen, maar de Gladiatore is een prima allrounder die ook nog eens lekker is geprijsd. Maar of-ie het tot Spartacus schopt, is nog maar de vraag…

Fiets

NIEUW: It’s in the stars

La Machine x Fiets T-shirt

De kans is groot dat je onze samenwerking al ergens in de sterren voorbij hebt zien komen: ons allereerste T-shirt is te koop! Je vindt het unieke It’s in the stars – La Machine x Fiets T-shirt terug in de webshop van La Machine. Toon je passie en draag 'm met trots!

Fiets

Sportieve helmen

Aventor: maximale ventilatie

Van de Alpe d’Huez, de Mont Ventoux tot aan de Col de Tourmalet. Als het gaat om maximale ventilatie bij de hoogste temperaturen kan niemand om de Aventor heen. De grote luchtopeningen staan garant voor een koel hoofd. De ingebouwde ActiCage – een structurele versterking in het EPS – zorgt voor maximale bescherming.

Fiets

Erbens Vechtdaltoer

Versla jij Anna van der Breggen?

Op 26 mei kun je tijdens de Erbens Vechtdaltoer de uitdaging met onze wereldkampioene aangaan! De Erbens Vechtdaltoer is een jaarlijks terugkerend fietsevent, waarbij de Lemelerberg beklommen wordt. Dit jaar heeft de toer op 26 mei een extra challenge, er is namelijk een speciaal Strava-segment toegevoegd: de ‘Anna van der Breggen-ErbensVechtdaltoer Challenge’. Denk jij de ‘kuitenbijter van Overijssel’ sneller te kunnen beklimmen?

Fiets

Slimme bril

SOLOS, Augmented Reality bril voor fietsers

De SOLOS Smart Glasses is een Augmented Reality bril voor fietsers en hardlopers. Het ultieme speeltje voor gadgetfreaks. Je kunt de bril via ANT+ of Bluetooth laten connecten met je telefoon en sensoren, waardoor je voor je rechteroog je hartslag, snelheid, wattage of turn-by-turn richtingaanwijzingen kunt zien terwijl je tegelijkertijd op de weg kunt blijven letten. Ook groepscommunicatie is mogelijk met deze slimme bril.

Fiets

Volg het op fiets.nl!

Giro d'Italia 2018

We hebben alles over de Giro voor je verzameld op fiets.nl/giro. Je vindt hier de deelnemende renners en teams, de klassementen en uitslagen, het etappe-overzicht en tijdens de etappes een liveticker met het laatste nieuws.

Fiets

Stabiel en wendbaar

Liv Langma Pro Disc

Zet ‘m maar op het lijstje ‘fietsuitdagingen 2019’: de Mallorca312. Van Giant, één van de hoofdsponsors, kregen wij de een uitnodiging om deel te nemen en de nieuwe Liv Langma Pro Disc te testen. Nieuwsgierig naar dit grootschalige fietsevenement op Mallorca, de nieuwe Liv en mede door het vooruitzicht op regenachtig en koud weer nam Astrid graag deze uitnodiging aan.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer