Augustus 2012

6 years ago


Text only:


Energie voor Bedrijven

Nieuwsbrief


Augustus 2012Alle nieuwsbrieven

Contact


Stadskantoor


Postbus 12345


5211 HH s-Hertogenbosch


(073) 615 51 55.meer...

Zeer geslaagd BEC-congres


150 deelnemers, 24 inspirerende presentaties en 7 procent energiebesparing in het eerste jaar van het Bossche Energie Convenant (BEC). Dat is kortweg in cijfers het tweede BEC-congres dat donderdag 31 mei gehouden werd in het Sportiom in ’s-Hertogenbosch.


Lees verder...

Energie besparen door gemeentelijke bijdrage


Natuurlijk speelt de financiële besparing een rol, maar zeker zo belangrijk vindt Rob Degreef (Degreef en Partner) het verhogen van het werkcomfort. Hij voerde een renovatie door op het gebied van verlichting en klimaatbeheersing.


Lees verder...

Bossche horeca wordt duurzamer en gezonder


Gezonde voeding en duurzaam ondernemen kunnen prima samengaan. Dat is de mening van de drie studentes van HAS Kennistransfer die bij 21 Bossche horecabedrijven hiernaar onderzoek hebben gedaan. “Maar er moet nog wel ’t een en ander gebeuren.”


Lees verder...

Gratis Milieubarometer


Meten is weten. Een goed instrument om uw milieubelasting te meten is de Milieubarometer. Het goede nieuws voor Bossche ondernemers is dat als u zich nu aanmeldt, de gemeente ’s-Hertogenbosch een jaar lang de kosten van de Milieubarometer voor haar rekening neemt.


Lees verder...

In vijf stappen groen ondernemen


In vijf eenvoudige stappen energie besparen en starten met groen ondernemen. Dat is wat Klimaatplein.com ondernemers biedt.


Lees verder...

SAP gaat elektrisch rijden


Op het hoofdkantoor van SAP Nederland in ‘s-Hertogenbosch staan sinds kort vijf elektrische auto’s. “Het is nog in een ontwikkelstadium”, zegt Heleanne Bruurmijn, facility manager bij SAP Nederland. “Maar we zijn in ieder geval begonnen en dan zien we wel waar we tegenaan lopen.”


Lees verder...

Afmelden voor deze nieuwsbrief? klik hier


S-hertogenbosch.nl

Categories: Local weekend away
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019