✈️  Vlieg naar Sydney, Perth, Adelaide of Melbourne voor € 999 | webversie

Qatar Airways heeft de komende tien dagen een zeer aantrekkelijk deal. Grijp je kans en boek nu je ticket naar Australië voor een vast tarief van €999!

Boek voor een vaste prijs je ticket naar een van de vier Australische bestemmingen Sydney, Perth, Melbourne of Adelaide en geniet t/m 31 maart 2017 van een volledig verzorgde tussenstop in Doha met het gratis Discover Doha Stop-over Package.!

Ontdek de hoofdstad van Qatar

Tijdens je reis naar Australië maak je een tussenstop in Doha, de moderne, maar authentieke hoofdstad van Qatar.  Kijk vanuit het Al Bida Park uit over de zee, bewonder het Al Koot fort, struin over de traditionele markt of ontspan op het strand.

Boek je ticket Sydney voor € 999

Ervaar de luxe tijdens je stop-over

Heb je op Doha een langere overstap? Dan biedt Qatar Airways het gratis Discover Doha Stopover-pakket aan. Met dit pakket ervaar je ook tijdens je tussenstop de luxe die je van de 5-sterren vliegmaatschappij gewend bent.

Profiteer van het stop-over pakket

Discover Doha stop-over package

Het Discover Doha Stop-over Package bespaart je de moeite van een visum aanvragen. Bovendien hoef je niet op het vliegveld te wachten. Het pakket biedt je een visum-vrije toegang tot Qatar, een luxe hotel gedurende je stop-over en een gratis airport-hotel transfer en weer terug.

Retourvluchten Australië met vertrek vanaf Schiphol, Amsterdam (AMS)

TARIEVEN VANAF AMSTERDAM

Sydney vanaf € 999
Adelaide vanaf € 999
Melbourne vanaf € 999
Perth vanaf € 999

Actievoorwaarden: Boekingsperiode: 10 november - 20 november | Reisdata: t/m maart 2017

Je ontvangt deze e-mail omdat je hebt aangegeven partnermailings en aanbiedingen van Australie.nl te willen ontvangen. Wil je dit soort e-mails van Australie.nl niet meer ontvangen?

Wijzig je gegevens | Afmelden