9 augustus • Auteur van de maand Jackie van Laren
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
AUTEUR VAN DE MAAND
Jackie van Laren
50% KORTING
Auteur van de maand Jackie van Laren heeft twee grote passies in haar leven: muziek en verhalen. Met de driedelige Q-serie maakte ze haar debuut als schrijfster. Daarna volgde het tweeluik Vallen en Opstaan. Inmiddels heeft ze honderdduizenden boeken verkocht.
€ 7,50 p.st.
DOWNLOADEN
RUIM 75 AANBIEDINGEN
Op dit moment zijn er meer dan 75 aanbiedingen bij Luisterrijk, waaronder veel indrukwekkende romans. Hieronder een kleine greep.
De Cirkel van Dave Eggers is een intelligente, scherpe en spannende roman die vragen oproept over ons geheugen, onze geschiedenis, privacy, democratie en de grenzen aan onze kennis van de wereld.
€ 15,99 € 12,99
Het feest van Elizabeth Day is een roman over obsessie, verraad, privilege en hypocrisie in het hart van het Britse establishment, voor de fans van Brideshead Revisited en De verloren geschiedenis.
€ 14,99 € 7,49
Het dilemma is de eerste roman van BA Paris. Eerder publiceerde ze de thrillers Achter gesloten deuren, Gebroken en Breng me terug.
€ 12,99 € 6,49
De familie Wachtman van Christiaan Alberdingk Thijm, bekend van Het proces van de eeuw, is een ontzagwekkende en actuele roman over identiteit.
€ 14,99 € 7,49
ALLE AANBIEDINGEN BIJ LUISTERRIJK
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        klantenservice@luisterrijk.nl