Alles over auto(verzekeringen) lees je in deze nieuwsbrief
Independer'
woonverzekering
autoverzekering
reisverzekering
vergelijk energie
7 tips voor de aankoop van je tweedehands auto
Ruim de helft van de Nederlanders besteedt het vakantiegeld aan iets anders dan een vakantie. Bijvoorbeeld aan een andere auto. Als je een nieuwe koopt, mag je ervan uitgaan dat je geen kat in de zak koopt. Maar hoe weet je of een tweedehands auto over een jaar nog steeds als een zonnetje rijdt? Wij vroegen de experts van AutoTrack om hun zeven beste tips als je een occasion gaat kopen.
Autobezitters onnodig duur verzekerd
Autobezitters onnodig duur verzekerd
Ruil je je oude auto in voor een andere? Dan is het altijd slim om autoverzekeringen te vergelijken. Grote kans dat een andere verzekeraar een betere deal voor je heeft. Maar toch doet 70% van de autokopers dit niet. En dat is zonde, want vaak laten ze hierdoor een mooie besparing liggen. En wist je dat er nog meer situaties zijn waarin het slim is voor je portemonnee om te gaan vergelijken?
Energiecontract-besparingskaart
Energiecontract-besparingskaart
Uit onderzoek van Independer blijkt dat Nederlandse huishoudens in totaal een half miljard kunnen besparen op hun energierekening. Hoeveel je gemiddeld kunt besparen verschilt per provincie. Je checkt dit eenvoudig op onze energiecontract-besparingskaart. Een tipje van de sluier: het gaat om honderden euro’s per jaar. Iedereen klaar? Overstappen maar!
Independer: nooit duurder en vaak iets extra
Independer: nooit duurder en vaak iets extra
Independer geeft je graag financieel inzicht. Zodat je met vertrouwen je eigen financiële zaken kunt regelen. Daarom kun je bij ons ook direct de dingen regelen die je nodig hebt. Of het nu gaat om een autoverzekering, een energiecontract of een hypotheek. Independer is nooit duurder dan de aanbieder, je kunt altijd gebruikmaken van onze experts, en vaak krijg je zelfs nog iets extra.
Vraag van de maand
Vraag van de maand
Het is algemeen bekend dat jongeren meer premie betalen voor hun autoverzekering. Maar waarom is dat eigenlijk zo? Die vraag krijgen we regelmatig bij Independer. Lisa geeft antwoord én geeft je vier tips om als jongere je auto te verzekeren.
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
hulp en advies
035 - 626 55 44
klantenservice
Stel ook je vraag aan ons via:
Je ontvangt deze e-mail omdat je je aangemeld hebt voor onze nieuwsbrief. Wil je dit soort e-mails niet meer ontvangen? Dan kun je je hier uitschrijven.

Lees meer over het e-mailbeleid van Independer.

Independer N.V., Celebeslaan 2, 1217 GV Hilversum. KvKnr 34117387. AFM-verg.nr. 12012777 | © Independer 1999- 2019
Advertisement