Bouwmachines
Online versie
Afmelden | Wijzigen
Mainimage
Automatisch 3D-frezen met SmoothRide-concept
Aannemingsmaatschappij Van Gelder zocht een oplossing om de bijna zeven kilometer lange N518 naar het voormalige eiland Marken sneller, veiliger en nauwkeuriger in te meten, te frezen en van een nieuwe toplaag te voorzien. Samen met Infra-Techniek gebruikte het bedrijf de door Topcon ontwikkelde techniek om automatisch 3D te kunnen frezen.
Hogere winst Dura Vermeer door huizenhonger

Dura Vermeer heeft vorig jaar geprofiteerd van de aantrekkende markt voor bouwprojecten. De Nederlandse bouwer sloot 2017 af met een hogere omzet en winst dan het jaar daarvoor, blijkt uit de jaarcijfers die het bedrijf heeft gepresenteerd. 

Lees verder >
Camso komt met 7 nieuwe banden voor bouwmachines

Camso komt met 7 nieuwe banden voor bouwmachines. Het gaat om 5 zogeheten multi-purpose tyres (MPT) en 2 nieuwe radiaalbanden voor grondverzettoepassingen.

Lees verder >
Komatsu KomVision voldoet aan nieuwe ISO-norm

Het KomVision-systeem van Komatsu voldoet aan de nieuwe ISO-norm voor zichtbaarheidseisen voor machinisten. Die nieuwe norm, ISO 5006:2027, is sinds januari 2018 van kracht. Alle modellen van Komatsu hebben nu af-fabriek KomVision en hoeven dus niet aangepast te worden.

Lees verder >
Eerste Renault Trucks C 8×4 betonmixers bij Mebin

Betonmortelproducent Mebin heeft de primeur met de eerste 4-assige betonmixers van Renault Trucks in Nederland. Het betreft twee Renault Trucks C 430 8×4-trucks.

Lees verder >
Bogaard Infra draait hybride met Kobelco

Bogaard Infra BV uit Bergambacht heeft via Kemp in De Meern een Kobelco SK210HLC-10 hybride rupsgraafmachine in gebruik genomen.

Lees verder >
(advertorial)
Introductieabonnement BouwMachines
BouwMachines is hét vakblad voor de grondverzet, weg- en waterbouw en sloop- en recyclingbranche. Sluit nu voor slechts € 99,- een voordelig introductie abonnement af voor het vakblad, inclusief de gratis digitale nieuwsbrief.
Meer over het intro-abonnement >>>
PW
BouwMachines Praktijktest: Hyundai HL955
Een 16-tons maatpak: zo laat de Hyundai HL955 wiellader zich omschrijven. BouwMachines testte de Hyundai intensief, die bewijst een vlotte en stabiele machine te zijn.
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright