Rototilt tiltrotator voor machines tot 3,5 ton
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Automatische snelwissel nieuwe standaard bij Engcon
Vanaf 1 mei 2018 levert Engcon haar snelwissels standaard met het volautomatische werktuigbevestigingssysteem EC-Oil gratis inbegrepen. Daarmee is de automatische snelwisel de nieuwe standaard bij Engcon.
Nieuwe Rototilt R1 tiltrotator voor machines tot 3,5 ton

Rototilt introduceert een nieuwe R1 tiltrotator voor compacte graafmachines, in de gewichtsklasse van 1,5 tot 3,5 ton. De R1 tiltrotator is voorzien van het ICS smart control system.

Lees verder >
OM eist miljoenen van voormalig topman Ballast

Het Openbaar Ministerie (OM) eist een boete van 200.000 euro en een voorwaardelijke gevangenisstraf van 24 maanden tegen een voormalig topbestuurder van bouwbedrijf Ballast Nedam. Verder moet hij bijna 12,5 miljoen euro aan persoonlijk voordeel terugbetalen aan de Staat.

Lees verder >
9e Hyundai voor Groenrecycling

De transportcombinatie van Groenrecycling Rouveen heeft een nieuwe Hyundai HX220L bij Van der Spek op de vestiging in Hardenberg opgehaald. Het is alweer de 9e Hyundai die Groenrecycling Rouveen in gebruik neemt.

Lees verder >
Grader Totaal kiest weer voor Case

Schmidt Bouwmachines in Almelo leverde een nieuwe Case CX856C aan Grader Totaal in Barneveld. Eerder investeerde het bedrijf al in een Case 856C grader. Die bevalt zo goed, dat hij nu versterking krijgt van een 2e machine.

Lees verder >
1e nieuwe Fuchs MHL320F draait bij Van Dijk Containers

De 1e nieuwe Fuchs MHL320F overslagmachine van Nederland draait bij Van Dijk Containers in Genemuiden. Voor Van Dijk is het alweer de 7e Fuchs-machine. In totaal draaien er nu 4 overslagmachines van Fuchs op de locatie in Genemuiden.

Lees verder >
Corruptieonderzoek naar VolkerWessels-dochters

De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD) doet onderzoek naar twee dochterbedrijven van bouwonderneming VolkerWessels. Er wordt gekeken of er steekpenningen zijn betaald voor het verkrijgen en uitvoeren van opdrachten op het Caribische eiland.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright