Roadtrip door Zuidwest Amerika:
Ontdek de pracht van het Zuidwesten
Zie jij jezelf al rijden door Monument Valley? Beeld je eens in; zonnebril op, extra large frisdrank mee en rijdend door Monument Valley. Maak deze droom waar! Het kan allemaal in het Zuidwesten van Amerika.
Bekijk hier het 2024 reisaanbod voor autoreizen Zuidwest Amerika
De voordelen van vroegboeken
Vroegboeken loont! Door vroeg te boeken profiteer je van de beste prijzen en beschikbaarheid van vliegtickets, accommodaties en huurauto's.

Je gaat deze reis waarschijnlijk maar één keer in je leven maken. Wij zijn van mening als je iets doet, doe het dan goed. Je wil niet te laat zijn en concessies maken voor je droomreis. Boek daarom op tijd om teleurstelling te voorkomen. 

Populaire hotels en lodges in Nationale Parken hebben vaak beperkte beschikbaarheid, vooral tijdens het hoogseizoen. Door vroeg te reserveren, heb je de kans om de accommodaties te selecteren die het beste bij jouw wensen en budget passen.

We maken ook reizen op maat, hierbij kunnen we rekening houden met jouw specifieke interesses en/of activiteiten die je graag wilt toevoegen aan je reisroute. Wil je een specifieke excursie doen of een extra nacht in een bepaald Nationaal Park doorbrengen? Hier helpen wij je graag mee.

Leuk nieuwtje: De nieuwe contracten voor 2024 zijn binnen en onze favoriete hotels zijn nog beschikbaar!
Inspiratie nodig over welke reis je in Zuidwest USA gaat doen? Bekijk ons aanbod.
Reissuggesties autoreizen Zuidwest USA
Glamping vakantie Zuidwest Amerika
De favoriete reis van Anouk - Productmanager Amerika:

Een honderdtien procent natuurreis! Je gaat naar schitterende natuurparken en -verblijven in een unieke glamping experience! Met vier glamping locaties bij highlights als Grand Canyon en Moab en zes boeiende, bij de reis inbegrepen, excursies beleef je de Amerikaanse natuur op z’n allerbest!


Bekijk deze reis hier!
Doets Golden Favorites
Alle hoogtepunten van Zuidwest-USA in één reis! Van Los Angeles tot Monument Valley en van Bryce Canyon National Park tot Las Vegas: deze reis biedt je de kans om de fantastische hoogtepunten van Zuidwest-Amerika in vier weken te bekijken. Zoals je van ons gewend bent verblijf je op of nabij de hotspots zodat je optimaal kunt genieten!


Bekijk deze reis hier!
Steden en Natuur in Zuidwest Amerika
Deze complete, 16-daagse autoreis neemt je mee langs de hoogtepunten van Zuidwest Amerika: van Las Vegas tot Zion, van Bryce tot aan de Grand Canyon en van Palm Springs tot aan Los Angeles. Het is een perfecte mix tussen steden en natuur. Zoals je van ons gewend bent zorgt Doets Reizen ervoor dat je op of vlakbij de hotspots logeert. Zodat je optimaal kunt genieten van al het moois dat dit deel van Amerika te bieden heeft.


Bekijk deze reis hier!
New York & West USA Connection
Een unieke combi: New York City & Zuidwest Amerika. Ontdek tijdens één autoreis de wereldberoemde hoogtepunten van Amerika. Je start deze droomreis in het bruisende New York City. Vervolgens vlieg je door naar Zuidwest USA en bezoek je onder andere de Grand Canyon, San Francisco, Bryce Canyon, Las Vegas, Death Valley en LA. Kortom - dé perfecte mix van natuur en steden. Ideaal voor gezinnen met tieners.


Bekijk deze reis hier!
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2023 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.