Klimmen zonder auto's naar 2300 meter hoogte, Lezyne heeft 3 nieuwe GPS computers, de endurance Wilier getest en Gore werkt samen met Cancellara
Fiets
Hoe AGU en Team Jumbo Visma het ultieme tijdritpak creëerden

Team Jumbo-Visma beleefde een droomstart tijdens de eerste week van de Tour de France. Met etappe-overwinningen van Mike Teunissen, Dylan Groenewegen, Wout van Aert, winst in de ploegentijdrit én als kers op de taart de gele trui was het er een om nooit meer te vergeten. In samenwerking met kledingpartner AGU ontwikkelden ze het ultieme pak dat werd gedragen tijdens de Tour de France. Benieuwd naar het verhaal? Dat lees je hieronder!

Fiets
Col de la Loze
Autovrij klimmen naar 2304 meter hoogte

Net als veel andere wintersportplaatsen doen ook Courchevel en Meribel hun best om in de zomer de fietsers naar hun regio te lokken. Dankzij het asfalteren van het laatste deel van de prachtige Col de la Loze én het verbieden van gemotoriseerd verkeer is er ook alle reden om eens een bezoekje te brengen aan dit deel van de Franse Savoie....met de trein.

Fiets
Getest: Gore C7
Race Jersey en Long Distance Bib

In samenwerking met niemand minder dan Fabian Cancellara is door GORE de C7-lijn ontwikkeld. Om in zo’n shirt en bib te rijden moet je aardig wat centen over hebben, maar is dat het ook waard? Wij zochten het uit!

Wat voor type renner ben jij?
Ontvang extra korting op jouw Fiets abonnement

Tot en met het einde van de Tour de France ontvang jij extra korting op je Fiets abonnement. Als kopman heb je bijvoorbeeld al een tweejarig abonnement voor slechts €82,50! 

Fiets
Fiets
Review
Wilier Cento10NDR

In 2017 maakte Wilier speciaal voor Filippo Pozzato een Cento10Air in de kleur Ramato, een soort koperkleur. Wat je er ook van vindt: na de koffiestop op zondagochtend heb je je Wilier snel teruggevonden. Tenminste, als-ie niet gestolen is… Huh, koffie op zondag? Is dit geen hardcore racer dan? Nee. De Cento10 met de toevoeging NDR (eNDuRance) is de nieuwe endurance racer van Wilier.

Fiets
advertorial
Nieuwe Maestro helm van BBB Cycling

Wanneer je gaat voor optimale veiligheid en ventilatie tijdens elke rit, dan kies je voor de Maestro! Gebruikt door de professionals van Wanty-Gobert Cycling Team. De helm heeft een uniek HaloGuard© ventilatiesysteem dat een optimale luchtstroom geeft op alle snelheden en door het compacte design is het één van de meest aerodynamische helmen in het peloton. Compact, sterk en ontworpen om je de heerser over de weg te maken.

Maak kans op een set nieuwe banden

Deze maand maak je in de Lead-Out kans op een nieuwe set Challange Strada Bianco Pro banden. Meld jezelf aan op de actiepagina en wie weet ga jij er met de prijs vandoor!

Fiets
Fiets
Nieuwe fietscomputers
Lezyne Macro, Plus en Super

Lezyne had al aardig wat fietscomputers in de collectie, maar breidt die nu uit met nog eens drie modellen. In het (heel erg) kort zit het zo:
- Macro Easy: eenvoud en gebruiksgemak
- Macro Plus: alle belangrijke GPS benodigdheden
- Super Pro: all-inclusive GPS
Meer details vind je op onze site.

Fiets
SportYV op de fiets
Eén dag in de Giro Rosa

Of Yvanka naar Italië wil om de Giro Rosa bij te wonen? Uh, ja! Heel graag zelfs. Op uitnodiging van Saris en Trek Segafredo mocht ze vorige week naar Sondrio, Italië afreizen voor een wel heel bijzondere perstrip. Niet alleen om de tijdrit van de Giro Rosa te bekijken, maar ook om een rit in de Trek volgwagen te maken. En dat ging er best heftig aan toe…

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer