Bekijk deze nieuwsbrief online
   
 
dinsdag 21 augustus 2018
 
AV-belastingcongres
 
 
AV
Voorkom fiscale stress! Blik samen met AV vooruit op fiscaal 2019
Een nieuw belastingplan, fiscale actualiteiten per 1 januari, ontwikkelingen in de BTW, IB, VPB en loonheffingen. U krijgt er allemaal mee te maken. En u zult alle ins en outs moeten kennen. In algemene zin, maar ook de gevolgen voor specifieke branches. Kortom, de antwoorden op de vraag: #hoedanprecies? Wij praten u bij op 28 november tijdens de 2e editie van het AV-Belastingcongres in het Postillion Bunnik. In zowel plenaire als branche specifieke sessies (Bouw, Horeca, Online Business en Automotive) hoort u wat de impact is voor uw klant.
Klik hier voor meer informatie
 
 
 
 
Heleen Elbert
Belastingplan & fiscale actualiteiten voor 2019
Heleen Elbert bespreekt in vogelvlucht de fiscale actualiteiten voor 2019. Hoe snel is Snel met zijn fiscale kabinetsplannen? Van welke regels kunt u dit jaar nog profiteren en hoe kunt u voorsorteren op nieuwe wetgeving? Heleen maakt u wegwijs en geeft u de tien belangrijkste eindejaarstips. De eerste tip krijgt u hier vast cadeau: "Of u nog op tijd bent weet ik niet, maar bestel alvast die elektrische auto van de zaak. Bij een bovenmodaal model bespaart u de komende vijf jaar zo maar 18% op een deel van de bijtelling. Bovendien krijgt uw baas dit jaar nog een leuke subsidie."
Lees meer over Heleen haar sessie
 
 
 
 
Sessies
Wat is de fiscale impact voor de branches Bouw, Horeca, Online Business en Automotive?
Neem deel aan twee branchesessies naar keuze. Daarin vertellen wij u wat de impact van al die belastingplannen en fiscale actualiteiten op uw klant is. Een branche specialist praat u bij aan de hand van praktische casussen. En natuurlijk kunt u uw eigen praktijkcasus en vragen bespreken!
Bekijk het programma voor alle sessies
 
 
 
 
Marcel Franssen
Branchesessie Bouw
Marcel Franssen gaat dieper in op de inlenersaansprakelijkheid. Voordat je het weet heeft een onderneming dit aan zijn fiets hangen. En dat kan zorgen voor flinke naheffingen loon- en omzetbelastingen die de ondernemer voor een ander moet betalen. Dat wil niemand. Van groot belang is dat de verschillende rollen: uitlener, inlener, maar ook doorlener goed helder zijn. Leent hij mensen in, uit Nederland of het buitenland, om voor hem de klus uit te voeren? Of leent hij -een deel van- zijn mensen uit om het werk te doen. De rollen die een ondernemer heeft en de bijbehorende verplichtingen moeten helder zijn. Hoe beperk je dit? Je kunt inlenersaansprakelijkheid zelfs in zijn geheel voorkomen. Hoe gaat dit? Marcel Franssen legt het u uit.
Meer info over deze sessie
 
 
 
 
Vroegboekkorting
Vroegboekkorting

Maak nu gebruik van de vroegboekkorting! Meld u snel aan en ontvang 50 euro vroegboekkorting. En voor elke extra kaart krijgt u maar liefst 100 euro korting.
• Vroegboekprijs € 345,-
• Abonnees AV-magazine € 325,-
• Vriend van AV € 295,-
(prijzen zijn excl. BTW)

PE-punten:
• NBA 6 punten 
• RB 5,5 punten in aanvraag
• NOAB punten in aanvraag
Klik hier voor alle informatie
 
 
 
 
Deze mailing is mogelijk gemaakt door