Beste lezer van de nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen,

 

Wat is de impact van corona op accountants- en administratiekantoren en op ondernemers? Deze vragen staan centraal in onze nieuwe AV-enqute. Om hier inzicht in te krijgen organiseren Accountancy Vanmorgen, Full•Finance en MKB-kredietcoach een onderzoek onder de lezers van Accountancy Vanmorgen. Wij stellen het zeer op prijs als u de enqute wilt invullen! Uw deelname is uiteraard gegarandeerd anoniem.

 

Uiterlijk in de tweede helft van mei koppelen we de resultaten van deze enqute uitgebreid terug aan onze lezers. Hou daarvoor onze website in de gaten. Wilt u liever het artikel in uw mailbox ontvangen? Dit kunt u in de enqute aangeven.

 

U kunt de vragenlijst invullen via deze link.

 

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage en blijf gezond!

 

Met vriendelijke groet,

 

Frans Heitling

Hoofdredacteur Accountancy Vanmorgen

redactie@accountancyvanmorgen.nl

 

logo AV

www.accountancyvanmorgen.nl

 

PS:

AV-panel: Actualiteit in Accountancy

In de toekomst gaan we korte enqutes houden over actuele onderwerpen in de accountancy. Wilt u met ons delen hoe u denkt over voor de branche relevante en actuele onderwerpen? Dan verwelkomen wij u graag in het AV-panel! Uiteraard koppelen we de uitkomsten altijd terug en zijn de uitkomsten ook volstrekt anoniem.

 

U kunt u in de vragenlijst aanmelden of door een e-mail te sturen naar redactie@accountancyvanmorgen.nl met de tekst:

Ja, ik meld mij graag aan voor het AV-panel Actualiteit in Accountancy. Accountancy Vanmorgen respecteert de vertrouwelijkheid van mij en de door mij ingevulde gegevens conform de geldende privacyregels.