Bekijk de nieuwsbrief online
Click 'Download images' to view images
dinsdag 15 oktober 2019
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
Accountants en adviseurs geïnteresseerd in openbreken juridische markt
Een initiatief van rechtsbijstandsverlener SRK om de markt voor juridische dienstverlening open te breken wekt grote interesse onder advies- en accountantsorganisaties. De kleine organisatie treedt met eigen advocaten naar buiten zonder formeel een advocatenkantoor te zijn en gaat daarmee in tegen de spelregels voor de advocatuur .
Lees verder »
Het succes van Vanhier: innoveren met medewerkers en IT
De ambities zijn groot bij Vanhier accountants | adviseurs. Ze willen het mooiste kantoor van Noord-Holland zijn. Met mooiste bedoelt directeur Daan van der Poel: aantrekkelijk zijn voor klanten en medewerkers.
Lees verder »
Advertorial: Proactief meedenken met je klant doe je zo!

Jouw cliënten verwachten van jou dat je proactief met hen meedenkt en dat je inspeelt op ontwikkelingen in de branche. Met de Fiscount eindklantproducten doe je meer dan dat. Je informeert niet alleen. Je attendeert jouw cliënten ook op risico’s en kansen met handige tips en actiepunten.

Advertorial: Gratis whitepaper: No hands accounting als Moneymaker

Ondernemers verwachten dat hun boekhouding altijd op orde is. En dat zij op tijd hun financiële resultaten ontvangen. Met no hands accounting, oftewel geautomatiseerd boekhouden, lukt dat. In ons nieuwste whitepaper zie je de tijdwinst in seconden per transactie als je werkt met No hands accounting. Het whitepaper is gratis. Meteen downloaden dus! =>

Transitievergoeding berekenen onder WAB vanaf 2020

De berekeningsmethode van de transitievergoeding wijzigt met ingang van 1 januari 2020 door invoering van de de Wet arbeidsmarkt in balans.

Lees verder »
DNB wil dat banken meer kapitaal aanhouden voor hypotheken
De Nederlandsche Bank (DNB) grijpt in op de woningmarkt. Banken moeten straks meer kapitaal aanhouden voor hun hypotheekportefeuilles. Door deze maatregel zullen de banken beter in staat zijn om de gevolgen van een eventuele huizenprijscorrectie op te vangen, zegt de toezichthouder. .
Lees verder »
ADVERTORIAL
Aanvulling basisopleiding NLP van adviseur naar vertrouwenspersoon

In vervolg op de basisopleiding NLP is ook deze aanvullende opleiding gericht op adviserende en leidinggevende functies. Tijdens deze sessies krijgt u onder meer technieken aangereikt om interventies uit te voeren ter bevordering van het functioneren en communiceren van anderen.
Start 4 november 2019 | Baarn | Pe-uren 24 | Prijs € 995,- (vrij van btw)

Meld u nu aan voor de Aanvulling basisopleiding NLP

Lees verder »
Tot 18 maanden cel geëist voor belastingfraude
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft voor de rechtbank in Zwolle tot 18 maanden cel geëist in een zaak tegen twee verdachten van belastingfraude. Het OM verwijt de verdachten het opzettelijk onjuist of onvolledig doen van aangiften omzetbelasting over 2016 en 2017 met een totaal nadeel van bijna vijf ton. .
Lees verder »
CBS: winkeliers halen hogere omzet
De detailhandel heeft in augustus 3 procent meer omgezet dan in augustus 2018, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,8 procent hoger. Zowel de foodsector als de non-foodsector realiseerde een hogere omzet. Daarnaast is online 13,9 procent meer omgezet.
Lees verder »
Aantal vrouwen in top big four blijft achter
Bij de grote accountantskantoren wil het met de opmars van vrouwen in topfuncties nog niet zo vlotten. De big four blijft steken op maximaal 15% vrouwelijke partners. Bij andere bedrijven op de Amsterdamse Zuidas is meer dan 30% van de partners vrouw, zo bericht het FD. .
Lees verder »
CONTENTPARTNER
24/7 inzicht in financiële situatie van de klant – wil je dat? / tegen welke prijs?

24 uur per dag, 7 dagen in de week inzicht in de financiële situatie van de klant, zodat je hem/haar op elk moment kunt laten zien hoe hij er financieel voorstaat. Zo heeft elke klant de zekerheid dat jij als accountant continue meekijkt en onregelmatigheden of kansen signaleert. Klinkt geweldig, toch?

Lees verder »
OPLEIDINGEN
The Yuki Company Conference
Yuki
4 november 2019
Cursus Erfrecht
Fiscaal Vanmorgen
29 oktober 2019
AVG en Samenstelpraktijk
NBA Opleidingen
5 november 2019
VACATURES
Controleleider- Oosterhout
DRV
Oosterhout
(Junior) Controleleider RA
Lansigt
Alphen aan den Rijn of Ridderkerk
Gevorderd assistent-accountant MKB- Amersfoort
mth accountants & adviseurs
Amersfoort
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancynieuws willen ontvangen?
Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN