Bekijk de nieuwsbrief online
Click 'Download images' to view images
vrijdag 10 december 2021
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
AV-Top 50 | Commissarissen in de accountancy bemoeizuchtige buitenstaanders of verstandige vraagbaken?
Als het aan demissionair minister Wopke Hoekstra ligt, zullen middelgrote accountantskantoren een raad van commissarissen moeten instellen. De grootste kantoren zijn hier al enkele jaren aan gewend. Wat kan de subtop van de AV-Top 50 leren van hun ervaringen? En hoe richt je effectieve governance in?
Lees verder »
AV-Top 50 | Lijstjes
In de AV-Top 50 special staat de Accountancy Vanmorgen Top 50 van accountantskantoren. Gerangschikt op omzet. Voor de redactie van Accountancy Vanmorgen lijkt me dat een hachelijke onderneming. Een doelgroep van kritische rekenmeesters een lijst met getallen presenteren: je moet het maar durven.
Lees verder »
ADVERTORIAL
Moss: dé oplossing voor bedrijfsuitgaven

Met Moss heb je al je bedrijfsuitgaven overzichtelijk bij elkaar. En dat maakt het leven van bedrijven makkelijker. Met onze allesomvattende software voor financiële processen controleer je uitgaven in realtime, geef je al je werknemers makkelijk een creditcard (die jij net zo makkelijk beheert) en stroomlijn je je factuurbeheer en boekhouding.

6 maanden gratis gebruiken »
AV-Top 50 | Fiscaal bijspijkeren op maat
Aan het begin van dit jaar introduceerde het Register Belastingadviseurs modulair onderwijs in een vernieuwde vorm van de RB Academy. Ook de leerlijn voor accountants, onderdeel van de RB Academy, is te volgen op eigen tijd en in eigen tempo. Dat is interessant voor mensen die zich naast hun werk willen verdiepen in een aanpalend […]
Lees verder »
AV-Top 50 | Geen overwerkcultuur bij DRV
Sterk kwaliteitsgericht, laagdrempelig, toegankelijk en no-nonsense. Zo zou HRM-manager Nicole Versteeg de cultuur bij DRV Accountants & Adviseurs beschrijven. ‘Wij hebben geen overwerkcultuur.’
Lees verder »
ADVERTORIAL
Waar staat jouw kantoor in de AV-Top 50?

Nieuwsgierig waar jouw kantoor staat in de AV-Top 50? Bekijk onze lijst. Wil je meer weten over een bepaald kantoor? De accountantskantoren met blauwe kleur zijn aanklikbaar. Je vindt hier een interviewartikel met het desbetreffende kantoor.

Ga naar de lijst »
AV-Top 50 | Sterk geloof in jong talent
Bij Eshuis Accountants & Adviseurs blijft talent niet onopgemerkt. Jonge accountants krijgen met de juiste aandacht alle ruimte zich te ontwikkelen. ‘We geven ze relatief snel verantwoordelijkheid als onze talenten dat in zich hebben’, zegt Caroline Willems, partner bij het accountantskantoor.
Lees verder »
AV-Top 50 | Groot in ambitie, maar zo lokaal als het maar kan
ETL Nederland groeit in een verschroeiend tempo. En toch. Voor klanten blijven de vestigingen van het accountants- en advieskantoor gewoon de lokale accountant om de hoek, ingebed in een professioneel netwerk.
Lees verder »
AV-Top 50 | Meer werk, meer omzet, meer groei, meer consolidatie
Over werk hebben accountants niet te klagen. Dat valt te merken aan de omzetontwikkeling van de vijftig grootste kantoren: er wordt meer omgezet, meer verdiend en dus flink gegroeid. Maar in deze verzadigde accountancymarkt doemt een consolidatieslag aan de horizon. De Accountancy Vanmorgen Top 50 in acht trends.
Lees verder »
AV-Top 50 | Van 30 naar 50
De Accountancy Vanmorgen Top 50 van 2021 is uit. De ranglijst telt 20 kersverse accountantskantoren en is daarmee uitgebreider dan ooit. Tot en met 24 december publiceren we in onze vrijdagse lunchupdate de harde cijfers en diepgaande analyses.
Lees verder »
CONTENTPARTNER
De jaarafsluiting: werk slimmer, niet harder

De jaarafsluiting. Wat komt er ook alweer bij kijken? Welke aandachtspunten zijn er? Of wellicht nog belangrijker; hoe kom je deze periode zo soepel mogelijk door? Onze tip: werk slimmer, niet harder.

Lees verder »
CONTENTPARTNER
Meer rendement uit je boekhoudafdeling? 5 redenen waarom KPI’s onmisbaar zijn

KPI’s zijn een onmisbare tool binnen de strategische en operationele werking van het datagedreven advieskantoor. Waarom? Het levert concrete en meetbare data op, waarmee je de backoffice van jouw kantoor naar een hoger niveau tilt. Ontdek in dit blog 5 redenen waarom KPI’s onmisbaar zijn.

Lees verder »
OPLEIDINGEN
Register MKB Belastingadviseur (MKB BA)
Markus Verbeek Praehep
15 december 2021
Cursus Huwelijksvermogensrecht van A tot Z anno 2022
Accountancy Vanmorgen Fiscaal Vanmorgen
7 februari 2022
Online cursus Wet bedrag ineens, RVU en verlofsparen
Accountancy Vanmorgen Fiscaal Vanmorgen
15 februari 2022
VACATURES
Fiscalist
Extendum
Eemnes
Junior administratief medewerker Nieuwegein, 32-40 uur
van helder
Nieuwegein
Salarisadministrateur
Rikst
Groningen
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancynieuws willen ontvangen?
Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN