Bekijk de nieuwsbrief online
Click 'Download images' to view images
vrijdag 3 december 2021
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
AV-Top 50 | Goed geboerd
In 2020 is de agrarische nichemarkt opnieuw verkaveld: Alfa wisselt stuivertje met concurrent Accon avm. Bij marktleider Flynth kun je intussen het gras horen groeien.
Lees verder »
AV-Top 50 | De Top 15 door de jaren heen
Een schematische tekening van de top 15 accountantskantoren in de jaren 2008 t/m 2020.
Lees verder »
ADVERTORIAL
Waar staat jouw kantoor in de AV-Top 50?

Nieuwsgierig waar jouw kantoor staat in de AV-Top 50? Bekijk onze lijst. Wil je meer weten over een bepaald kantoor? De accountantskantoren met blauwe kleur zijn aanklikbaar. Je vindt hier een interviewartikel met het desbetreffende kantoor.

Ga naar de lijst »
AV-Top 50 | Van 30 naar 50
De Accountancy Vanmorgen Top 50 van 2021 is uit. De ranglijst telt 20 kersverse accountantskantoren en is daarmee uitgebreider dan ooit. Tot en met 24 december publiceren we in onze vrijdagse lunchupdate de harde cijfers en diepgaande analyses.
Lees verder »
AV-Top 50 | Meer werk, meer omzet, meer groei, meer consolidatie
Over werk hebben accountants niet te klagen. Dat valt te merken aan de omzetontwikkeling van de vijftig grootste kantoren: er wordt meer omgezet, meer verdiend en dus flink gegroeid. Maar in deze verzadigde accountancymarkt doemt een consolidatieslag aan de horizon. De Accountancy Vanmorgen Top 50 in acht trends.
Lees verder »
ADVERTORIAL
Heb je ruime ervaring met de Werkkostenregeling binnen gemeenten, maar wil je een update?

Laat je dan op 13 december in 2 uur bijpraten door Casper Mons over arbeidsverhoudingen, vergoedingen en verstrekkingen, corona, thuiswerken, administratieve aspecten, mobiliteit en jurisprudentie. Naast de algemene ontwikkelingen hoor je wat er specifiek bij gemeenten speelt op dit gebied.

Lees verder »
AV-Top 50 | De kansen liggen voor het oprapen
Waarom zou je niet kunnen doorgroeien tot partner van een accountantskantoor als je parttime werkt en net opnieuw moeder bent geworden? Lieke Bakker, partner, bewijst met twee jonge kinderen dat het wel degelijk kan. Samen met haar collega Kerensa Martinus, senior manager controle, blikt ze terug op de start van hun dienstverband bij De Hooge […]
Lees verder »
AV-Top 50 | Karakter telt bij de Jong & Laan
Bij de Jong & Laan vinden ze het, naast goede arbeidsomstandigheden, belangrijk dat medewerkers zichzelf kunnen zijn. ‘Wij geloven dat jezelf kunnen zijn ervoor zorgt dat je met plezier werkt en dat je je persoonlijke doelstellingen nastreeft.’
Lees verder »
AV-Top 50 | Geloven in de kracht van een langetermijnrelatie
KroeseWevers is een van de grootste accountants- en advieskantoren van Oost- en Noord-Nederland. Bart Velner legt uit waarom een carrière bij het kantoor een keuze voor de toekomst is. ‘Het mensgerichte staat bij ons op de voorgrond.’
Lees verder »
AV-Top 50 | Visma.net Accountancy: maximale flexibiliteit voor grotere accountantskantoren
Dankzij Visma.net Accountancy kunnen accountantskantoren de klant ondersteunen met dienstverlening op maat. Kantoren kunnen het platform zelf vormgeven en inrichten met administratieve diensten waar de klant op dat moment behoefte aan heeft. ‘Accountants kunnen zich daarmee echt onderscheiden’, aldus Ivo Bodenstaff, commercieel directeur Visma Software.
Lees verder »
OPLEIDINGEN
Cursus Estate planning
Accountancy Vanmorgen Fiscaal Vanmorgen
7 december 2021
Arbeid en Recht (4)
Fiscount
14 december 2021
Btw en e-commerce (deel 2) – Wijzigingen afstandsverkopenregeling
Extendum
31 december 2021
VACATURES
Manager Assurance
CROP
Nieuwegein
Controleleider in Terneuzen
DRV
Terneuzen
Senior IT-Audit Professional
CROP
Amersfoort
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancynieuws willen ontvangen?
Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN