Bekijk de nieuwsbrief online
Click 'Download images' to view images
vrijdag 19 november 2021
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
AV-Top 50 | Op naar de top!
Een aantal kantoren met een net te kleine omzet viel ook dit jaar weer buiten de ranglijst. De kans bestaat dat deze runners-up volgend jaar stormenderwijs hun entree in de ranglijst maken. Aan de ambitie zal het niet liggen. ‘Een bekende naam maakt de werving eenvoudiger.’
Lees verder »
AV-Top 50 | Groeien zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen
De AV-Top 50 kent drie accountantskantoren die een stuk sneller groeien dan hun drie concurrenten. Wat is het geheim van deze drie uitblinkers?
Lees verder »
ADVERTORIAL
Waar staat jouw kantoor in de AV-Top 50?

Nieuwsgierig waar jouw kantoor staat in de AV-Top 50? Bekijk onze lijst. Wil je meer weten over een bepaald kantoor? De accountantskantoren met blauwe kleur zijn aanklikbaar. Je vindt hier een interviewartikel met het desbetreffende kantoor.

Ga naar de lijst »
AV-Top 50 | Ontwikkelen en doorgroeien zit in DNA
Collegialiteit en ontwikkeling staan bij Visser & Visser hoog in het vaandel. ‘Bij ons moeten mensen kunnen groeien. In hun professionele rol, in de verdieping van hun vak en in hun persoonlijke kwaliteiten.’
Lees verder »
AV-Top 50 | Accountancy zonder gedoe
Bij Vermetten accountants en adviseurs staan ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en een positieve teamspirit voorop. ‘Wij zijn het vlotste accountantskantoor van Nederland.’
Lees verder »
ADVERTORIAL
Praktische tips over Vpb plicht voor stichtingen, verenigingen en coöperaties

Wanneer zijn verenigingen en stichtingen vennootschapsbelastingplichtig? En wanneer sprake is van het drijven van een onderneming? Hoe zit het met vennootschapsbelastingheffing bij coöperaties? Wat zijn tips en tricks zijn om weg te blijven uit de vennootschapsbelastingplicht? Ewoud de Ruiter brengt je op 25 november op de hoogte en geeft je praktische handvatten.

Lees verder »
AV-Top 50 | Menselijke maat recept voor groei
Stolwijk Kennisnetwerk groeide de afgelopen jaren naar tweehonderd medewerkers. De organisatie, die onder meer de accountantskantoren Stolwijk Kelderman en Stolwijk Philipsen bevat, profiteert van een steeds verder toenemende aantrekkingskracht. Volgens directeur Diana Aalderink, accountant en partner Joost Kelderman en relatiebeheerder controle Fleur Wolters is vooral het hanteren van ‘de menselijke maat’ een succesvol recept gebleken.
Lees verder »
AV-Top 50 | RSM investeert in langdurige relaties
De verf van het gloednieuwe kantoor in Hoofddorp is nog maar net droog. De vestigingen Haarlem en Schiphol werken hier sinds kort samen, want het servicegerichte accountantskantoor RSM mag, met inmiddels negen vestigingen, steevast rekenen op groei. Hun geheim? Oog voor klanten én collega’s.
Lees verder »
AV-Top 50 | Van 30 naar 50
De Accountancy Vanmorgen Top 50 van 2021 is uit. De ranglijst telt 20 kersverse accountantskantoren en is daarmee uitgebreider dan ooit. Tot en met 24 december publiceren we in onze vrijdagse lunchupdate de harde cijfers en diepgaande analyses.
Lees verder »
AV-Top 50 | Meer werk, meer omzet, meer groei, meer consolidatie
Over werk hebben accountants niet te klagen. Dat valt te merken aan de omzetontwikkeling van de vijftig grootste kantoren: er wordt meer omgezet, meer verdiend en dus flink gegroeid. Maar in deze verzadigde accountancymarkt doemt een consolidatieslag aan de horizon. De Accountancy Vanmorgen Top 50 in acht trends.
Lees verder »
OPLEIDINGEN
Opfriswebinar Oproepkrachten
Extendum
24 november 2021
Webinar: van een efficiënte backoffice naar datagedreven adviseren
DizzyData Visionplanner
30 november 2021
Cursus Estate planning
Accountancy Vanmorgen Fiscaal Vanmorgen
7 december 2021
VACATURES
Salarisadministrateur
Rikst
Groningen
Accountant (AA/RA)
SMK Accountants
Enschede, Almelo, Delden en Haaksbergen
Assistent-Accountant (gevorderd)
KRC Van Elderen
Ommen
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancynieuws willen ontvangen?
Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN