Bekijk de nieuwsbrief online
Click 'Download images' to view images
vrijdag 17 december 2021
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
AV-Top 50 | Talentenjacht
Na de coronapandemie bereikt de krapte op de arbeidsmarkt een nieuw hoogtepunt. Het aantal vacatures loopt in de duizendtallen. Sommige kantoren slaagden er desalniettemin in talent uit de markt te plukken. Wat is hun geheim? ‘Werkweken van 60 uur vinden we niet normaal.’
Lees verder »
AV-Top 50 | Profielen
Hieronder volgen korte profielschetsen van de 50 accountantskantoren uit de AV-Top 50.
Lees verder »
ADVERTORIAL
Moss: je maandafsluiting in enkele minuten

Met Moss bespaar je tijd. En moeite. Het ‘all-in-one spend management platform’ sluit naadloos aan op bestaande boekhoudsystemen, zoals Exact, en automatiseert tijdrovende processen. Van bonnen digitaal uitlezen tot ze automatisch koppelen aan transacties: met Moss behaal je maar liefst 30% tijdwinst in de boekhouding.

Boek nu een vrijblijvende demo »
AV-Top 50 | Samen met de voeten in de klei
Samen bereik je meer dan alleen. Deze voeten-in-de-kleifilosofie hanteert Countus accountants en adviseurs al bijna 100 jaar. ‘Bij ons heerst een no-nonsensecultuur.’
Lees verder »
AV-Top 50 | Nuchter kantoor met innovatiedrift
Het accountants- en advieskantoor Bentacera kenmerkt zich door een no-nonsensementaliteit. Doorgroeien kan op allerlei manieren, zelfs internationaal. Daarnaast worden collega’s gestimuleerd mee te denken over innovatie. ‘De vraag is altijd: waar worden onze mensen gelukkig van en hoe kunnen we als werkgever daarbij helpen?’, zegt directeur Gooitzen Boonstra.
Lees verder »
ADVERTORIAL
Gratis cursus: De ondernemer en de auto

Vrijwel al uw klanten hebben een auto, maar zijn uw klanten ook op de hoogte van de soms onverwachte fiscale gevolgen van deze auto? In deze gratis proefcursus van PE-Academy brengt mr. Heleen Elbert u op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van autobelasting. Zodat u uw klanten kunt behoeden voor onverwachte valkuilen en risico’s.

Volg nu de gratis proefcursus »
AV-Top 50 | Groot worden in wat écht telt
Samen delen en succesvol ondernemen om niet de beste van, maar de beste vóór de wereld te zijn. Dus groeien in wat echt telt. Dat is de nieuwe slogan van Alfa waarmee nieuwe medewerkers worden aangetrokken. Die humane aanpak met focus op zelfontplooiing én met oog voor een betere wereld waren voor zowel Gökhan Kinran […]
Lees verder »
AV-Top 50 | Sneller en prettiger werken met één softwareoplossing voor alle diensten
Alle primaire werkprocessen en diensten in één omgeving: dat is de kracht van de geïntegreerde Exact Online Accountancy suite in Exact Online. ‘De software werkt goed samen, voor accountants wordt het werk daarmee sneller, efficiënter en prettiger.’
Lees verder »
AV-Top 50 | Van 30 naar 50
De Accountancy Vanmorgen Top 50 van 2021 is uit. De ranglijst telt 20 kersverse accountantskantoren en is daarmee uitgebreider dan ooit. Tot en met 24 december publiceren we in onze vrijdagse lunchupdate de harde cijfers en diepgaande analyses.
Lees verder »
AV-Top 50 | Meer werk, meer omzet, meer groei, meer consolidatie
Over werk hebben accountants niet te klagen. Dat valt te merken aan de omzetontwikkeling van de vijftig grootste kantoren: er wordt meer omgezet, meer verdiend en dus flink gegroeid. Maar in deze verzadigde accountancymarkt doemt een consolidatieslag aan de horizon. De Accountancy Vanmorgen Top 50 in acht trends.
Lees verder »
CONTENTPARTNER
Fiscale mediationtafel van start

Afgelopen zomer hebben het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK), de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv), ACB Mediation, ADR register en Fiscount samen een manifest opgesteld: ‘Manifest in beweging – stappen in conflictbemiddeling’. Dit manifest moet alternatieve vormen van geschilbeslechting stimuleren, waaronder mediation.

Lees verder »
OPLEIDINGEN
Materiële vaste activa
Extendum
31 december 2021
GoodHabitz
Register Belastingadviseurs
31 december 2021
MBA Fit for Future
Markus Verbeek Praehep
14 februari 2022
VACATURES
Financial Controller
ENTRPNR
Harderwijk
Beginnend assistent-accountant samenstelafdeling
SMK Accountants
Enschede, Haaksbergen en Delden
Accountant AA (24-40 uur per week in Alphen aan den Rijn of Gouda)
Lansigt
Alphen aan den Rijn of Gouda
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancynieuws willen ontvangen?
Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN