Bekijk de nieuwsbrief online
Click 'Download images' to view images
vrijdag 26 november 2021
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
AV-Top 50 | Flinke omzetgroei voor Audit-Top 30
Voor het eerst in jaren neemt het aantal accountantskantoren dat wettelijke controles mag doen niet verder af. De verwachting dat tientallen kantoren hun Wta-vergunning inleveren, komt daarmee niet uit. Integendeel: vrijwel de gehele Audit-Top 30 groeide in omzet.
Lees verder »
AV-Top 50 | Profielen
Hieronder volgen korte profielschetsen van de 50 accountantskantoren uit de AV-Top 50.
Lees verder »
ADVERTORIAL
Een ervaren AA accountant met managerskwaliteiten; ben jij dat?

Een goed salaris, een werkweek waar ruimte is voor thuiswerken en carrièreperspectief. Een toetreding als partner behoort tot de mogelijkheden. Solliciteer direct bij Bollard Accountants & Belastingadviseurs in Den Haag. Een baan met respect voor je privéleven.

Lees verder »
AV-Top 50 | Meer werk, meer omzet, meer groei, meer consolidatie
Over werk hebben accountants niet te klagen. Dat valt te merken aan de omzetontwikkeling van de vijftig grootste kantoren: er wordt meer omgezet, meer verdiend en dus flink gegroeid. Maar in deze verzadigde accountancymarkt doemt een consolidatieslag aan de horizon. De Accountancy Vanmorgen Top 50 in acht trends.
Lees verder »
AV-Top 50 | Van 30 naar 50
De Accountancy Vanmorgen Top 50 van 2021 is uit. De ranglijst telt 20 kersverse accountantskantoren en is daarmee uitgebreider dan ooit. Tot en met 24 december publiceren we in onze vrijdagse lunchupdate de harde cijfers en diepgaande analyses.
Lees verder »
ADVERTORIAL
Waar staat jouw kantoor in de AV-Top 50?

Nieuwsgierig waar jouw kantoor staat in de AV-Top 50? Bekijk onze lijst. Wil je meer weten over een bepaald kantoor? De accountantskantoren met blauwe kleur zijn aanklikbaar. Je vindt hier een interviewartikel met het desbetreffende kantoor.

Ga naar de lijst »
AV-Top 50 | Een gedegen POP verhoogt kansen op arbeidsmarkt
Het nieuwe PE-systeem voor accountants is een mooie vooruitgang, maar er kleven ook enkele risico’s aan volgens algemeen directeur Servaas Vrijburg van Fiscount (hét kennis-, advies- en trainingscentrum voor de accountancybranche). Wat betekent dit voor de accountant die zich begeeft op de arbeidsmarkt?
Lees verder »
AV-Top 50 | Bij Lansigt blijf je ontdekken en groeien
Nieuwe vaardigheden leren. Je talenten ontdekken en ontplooien. En groeien in een collegiaal team om je persoonlijke en professionele ambities te verwezenlijken. Werken bij Lansigt is een ontdekkingsreis die begint in Gouda, Alphen aan den Rijn of Ridderkerk.
Lees verder »
CONTENTPARTNER
Financiële dienstverlening: maak het visueel

In dit interview spreken we Silvia Versteegh, RB belastingadviseur en mede-eigenaar van Camelot Accountancy, over het bieden van persoonlijk financieel inzicht. Waarom zet ze hierop in, hoe pakt ze het aan en welk verdienmodel is eraan gekoppeld?

Lees verder »
AV-Top 50 | Ontwikkeling als ontdekkingsreis
PKF Wallast mag zich voor het tweede jaar op rij een Great Place to Work noemen. De focus op ontwikkeling en de familiecultuur zijn kenmerkend voor dit accountantskantoor. ‘Iedereen kan op zijn eigen manier succesvol zijn, zolang de cliënt maar naar tevredenheid wordt geholpen’, zegt CEO Stefaan Rodts.
Lees verder »
AV-Top 50 | ‘Groei volgt vanzelf als je mensen centraal zet’
Accountants verlaten steeds vroeger in hun carrière het vak. Qconcepts wil daar graag verandering in brengen. De onderneming legt zich volledig toe op het specialisme van de audit, en zet de mensen die het vak uitoefenen centraal.
Lees verder »
OPLEIDINGEN
VTB Payroll
Extendum
30 november 2021
Online cursus Inbreng van de IB-onderneming in een besloten vennootschap
Accountancy Vanmorgen Fiscaal Vanmorgen
2 december 2021
Register MKB Belastingconsulent (MKB BC)
Markus Verbeek Praehep
13 december 2021
VACATURES
Controleleider in Terneuzen
DRV
Terneuzen
Junior administratief medewerker Nieuwegein, 32-40 uur
van helder
Nieuwegein
Salarismedewerker Interim en Detachering
Rikst
Groningen
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancynieuws willen ontvangen?
Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN