Bekijk deze nieuwsbrief online
   
 
vrijdag 3 februari 2017
 
WvdF
 
 
WvdF
Kom naar het voorprogramma voor accountants tijdens de ‘Week van de Financiën’
Met een aantrekkende economie neemt ook de financieringsbehoefte van ondernemingen en ondernemers toe. In het verleden was dit eenvoudig: de ondernemer klopte aan bij zijn lokale bankfiliaal. Dat ligt nu anders, complexer. Nieuwe vormen van financiering, macro-economische factoren rond ondernemingsfinanciering, het belang van ‘grip op de tent’ en banken die defensiever zijn geworden in het verstrekken van krediet bepalen het kredietlandschap. Dat biedt advieskansen voor accountants! Kom vrijdag 17 februari naar Nieuwegein en hoor er meer over tijdens het voorprogramma van de ‘Week van de Financiën’.
Bekijk het voorprogramma
 
 
 
SBR
Een snellere en nauwkeuriger beoordeling van kredietaanvragen
Banken kunnen ondernemingen die door het gebruik van SBR per definitie foutloos en betrouwbaar hun cijfers overhandigen een fijnmazig aansluitend krediet bieden. Daar zijn niet alleen de banken bij gebaat; uiteindelijk hebben de ondernemer zelf en zijn directe omgeving hier ook profijt van.
Lees meer over SBR Banken in ons magazine
 
 
 
Financien
Financieringsbronnen op een rij
De bank blijft een belangrijke financieringspartij. Maar banken geven aan dat zij niet altijd meer de partij zullen zijn die de (hele) financiering voor hun rekening willen nemen. Van welke financieringsbronnen kunt u nog meer gebruik maken?
Bekijk het overzicht in ons digimag
 
 
 
Boek
Help uw klant in de zoektocht naar financiering
Het magazine over financiering is niet alleen interessant voor u als accountant, maar ook voor uw klanten. Lees bijvoorbeeld het interessante artikel van de KvK, specifiek voor ondernemers:  ‘Alles over geldzaken en financiën’.
Lees meer
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
Deze mailing is mogelijk gemaakt door