Bekijk deze nieuwsbrief online
vrijdag 22 juli 2016
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
In deze weekendeditie de laatste vijf afleveringen van Jan Wietsma's Rumoer in de maatschap 2016. Veel leesplezier!
 
 
 
Rumoer in de maatschap 2016 (15) Reinheid, rust, regelmaat en recht
Roderik schonk zichzelf nog een jonge jenever in. Hij was in een melancholieke bui. Iets wat hem niet zo vaak overkwam. Gisteren was hij tweede geworden bij de strijd om de periodetitel. Hij had behoorlijk gebaald. Gelukkig was zijn vriend Koen vijfde geworden. Dat scheelde hem de nodige “vernederingen” tijdens hun vriendschappelijke potjes biljart.
Lees meer
 
 
Rumoer in de maatschap 2016 (14) Geld is tenslotte geld
Marco was zich rot geschrokken. Had Paula niet even kunnen bellen voordat ze kwam? Hij liep snel voor haar uit naar zijn kantoor. Sloot Facebook af op zijn computer en legde de losse papieren op een stapel.
Lees meer
 
Introductiecursus Vpb bij gemeenten en provincies 15 september 2016 | Utrecht Advertorial

Heeft u in uw functie met de Vpb bij gemeenten en provincies te maken en wilt u de basis onder de knie krijgen?
Tijdens deze cursus krijgt u in één middag inzicht in de algemene aspecten van de Vpb. U hoort aan de hand van praktijkvoorbeelden welke activiteiten fiscaal risicovol zijn en hoe u deze activiteiten fiscaal kunt beoordelen. Tevens wordt in hoofdlijnen aandacht geschonken aan grondbedrijven en Vpb.

Meer informatie ==>

 
Rumoer in de maatschap 2016 (13) ‘Die hele NBA kan me gestolen worden’
‘Ben je er laatst nog uitgekomen?’ vroeg Yasin aan Paula. ‘Nee, ik denk dat ik maar eens met Meerman moet gaan praten. Hij zal er wel een verklaring voor hebben die ik over het hoofd zie.’ ‘Lijkt me een goed plan. Maar pas op dat je niet met een kluitje in het riet laat wegsturen. […]
Lees meer
 
 
Rumoer in de maatschap 2016 (12) ‘Ik volg je al je hele leven’
Daar stond hij. Hij was haar gevolgd. Was nieuwsgierig waar ze woonde. Hij had gezien hoe ze de voordeur had geopend en begroet was door haar hond. Tenminste, hij nam aan dat het haar hond was. Misschien was het ook wel een oppashond.
Lees meer
 
Kom kleur bekennen bij AV! Advertorial

Nieuwsgierig uit welke kleurenmix uw persoonlijke profiel bestaat?
Op dinsdag 11 oktober a.s. organiseert AV een vaardighedenmiddag in het Postillion te Bunnik. In plenaire en parallelle sessies leert u hoe u nog meer uit uw dagelijkse praktijk haalt door het gebruik van specifieke vaardigheden. Tevens ontvangt u op de dag een rapport van uw persoonlijke DISC-profiel ter waarde van 175 euro. Prijs inclusief vroegboekkorting: 250 euro.

Meer weten? Ga naar onze vaardighedensite ==>

 
Rumoer in de maatschap 2016 (11) First things first
Die DISC-test,’ zei Joke. ‘Die hebben we aantal jaar geleden toch ook gedaan?’ Ze zat samen met Wouter in de spreekkamer om de verdere procedure voor het toetreden van Bram tot de maatschap door te spreken. Als de DISC-test goed uitpakte tenminste.
Lees meer
 
 
Grootste prijsstijging koopwoningen in bijna 9 jaar
Bestaande koopwoningen waren in juni 4,6 procent duurder dan in juni 2015. Dat is de grootste stijging in bijna 9 jaar. Sinds juni 2013 is sprake van een stijgende trend van de woningprijzen.
Lees meer
 
Martin van Vliet. Waarom de tevredenheid over accountants enorm is gegroeid Contentpartner
Het merendeel van de ondernemers in Nederland zijn blij met hun accountant. Uit recent onderzoek (Exact MKB Barometer, juni 2016) blijkt dat 82% van de ondernemers tevreden tot zeer tevreden is. Vorig jaar was dit nog 69%. Hoe komt het dat de Nederlandse ondernemer zo blij is met zijn accountant?
 
Leergang Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier (RFEA) Opleiding
Met de invoering van betaald advies is het verbreden van uw dienstverlening of juist het kiezen voor een specialisatie van groot belang. Echtscheidingsadvies geeft u hierin vele mogelijkheden. De Leergang Register Financieel Echtscheidingsadviseur Particulier biedt naast de noodzakelijke kennisgebieden ook de vertaling hiervan in de benodigde mediationvaardigheden. De leergang is zowel door de Stichting RFEA […]
 
Verzekeringsspecialist Rendement en Risico – Leusden Vacature
ARAG is een volledig onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die een breed pakket aan verzekeringen en diensten aanbiedt om te voorzien in de juridische behoeften van particulieren, bedrijven en instellingen. De ambitie van ARAG is helder; de juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG is een onderdeel […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn