Bekijk deze nieuwsbrief online
vrijdag 19 mei 2017
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Slordige accountant, ondernemer deels aansprakelijk voor belastingschuld
Een vastgoedondernemer is slechts ten dele aansprakelijk voor het niet betalen van Btw. Deze nalatigheid valt voor een groot deel zijn slordige accountant aan te rekenen. Een later ontstane belastingschuld mag de ondernemer niet op het kantoor afschuiven, oordeelde het Hof Amsterdam.
Lees meer
 
 
Rekenkamer: Belastingdienst zorgt voor hoofdbrekens
Van alle ministeries kent het ministerie van Financiën de meeste problemen, met name bij het hoofdpijndossier Belastingdienst. Dat stelt de Algemene Rekenkamer in het Verantwoordingsonderzoek 2016.
Lees meer
 
Nieuwe klanten aantrekken: 6 tips Advertorial

Wat is de beste manier om nieuwe klanten te werven? Denk aan online zichtbaarheid, netwerken, gebruik van social media én een duidelijke toevoegde waarde leveren.

Bekijk deze 6 tips over het aantrekken van nieuwe klanten. =>

 
Geen reservering voor toekomstige transitievergoeding
Werkgevers kunnen in principe geen reservering treffen ter betaling van een eventuele latere transitievergoeding aan medewerkers die formeel nog niet zijn ontslagen. Dat schrijft SRA in een signalering voor leden, op basis van literatuur en in de jurisprudentie ontwikkelde criteria.
Lees meer
 
 
NBA reageert op ontwerpbesluit Dijsselbloem
De NBA heeft minister Dijsselbloem van Financiën een reactie gestuurd op de consultatie van de conceptregeling ‘Besluit aanvullende maatregelen accountantsorganisaties’. 
Lees meer
 
AV-dag 2017: uw jaarlijkse accountancy update Advertorial

#Hoedanprecies. Uw vak verandert. Hoe gaat uw kantoor daar mee om? Digitalisering, vaktechniek, fiscaliteit, kantoormanagement, business kansen, robotic accounting. Het complete overzicht op 26 september a.s. in Spant te Bussum. Boek nu uw ticket en maak gebruik van de vroegboekkorting. Betaal slechts € 245,- excl. btw. PE: 6 NBA uren, RB en NOAB punten in aanvraag.

 
Geen samenstellingsverklaring meer voor kleine jeugdhulpaanbieders
De verplichting voor kleine jeugdhulpaanbieders om een samenstellingsverklaring van een accountant over te leggen wordt geschrapt uit de Regeling Jeugdwet.
Lees meer
 
MUIS Software realiseert nieuwe kassakoppelingen in iMUIS Online Contentpartner
MUIS Software heeft er weer een kassapartner bij. Het afgelopen jaar heeft MUIS Software al kassakoppelingen gerealiseerd met UnTill, eCash (Tonit), Lightspeed en Nappkin. Next to Food mag zich nu ook bij dit rijtje van kassakoppelingen aansluiten.
 
Borgstelling landbouwkredieten Opleiding
Gedurende deze workshop gaan de deelnemers onder deskundige begeleiding actief aan de slag met een aantal praktijksituaties waarin het wanneer en hoe van het toepassen van de regeling Borgstelling landbouwkredieten centraal staat.
 
Manager Pensioenadvies Vacature
Onze opdrachtgever is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor, met meerdere vestigingen door heel Nederland. Het bijzondere van dit kantoor is dat men vaktechnisch op Big Four niveau werkt. Dezelfde kwaliteit, (ontwikkelings) faciliteiten, professionele graad en commerciële gerichtheid. Wat men achterwege heeft gelaten is de politiek en hiërarchie. Het is dan ook de bedoeling dat je […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn