Bekijk dit bericht online
Click 'Download images' to view images
Als lezer van de dagelijkse e-mailnieuwsbrieven van Accountancy Vanmorgen wordt deze partnermailing aangeboden door Fiscount. Je ontvangt maximaal twaalf partnermailings per jaar.
NIEUWS    |    BLOG    |    PARTNERS    |    OPLEIDINGEN    |    VACATURES
Cybersecurity is belangrijk voor adviseurs!
Als AAB-kantoor ben je kwetsbaar. Je hebt je dossiers in de cloud opgeslagen, mailt voortdurend met je klant en logt in op diverse portals. Maar je hebt geen oneindig budget om risico’s af te dichten en je past de beveiligingsmaatregelen toe die binnen jouw bereik liggen. Je beschikt ondertussen wel over zeer waardevolle data. 
Hoe ga je hiermee om? »
Ben jij het goede voorbeeld?
Als criminelen binnen jouw netwerk weten te komen, hebben zij toegang tot de data van jouw klant. Steeds meer bedrijven toetsen dan ook of hun adviseur de beveiliging van data op orde heeft. Het is dan ook een unique selling point als je kunt bewijzen dat je dit goed hebt geregeld.
Wat staat je te doen? »
ADVERTORIAL
Fiscount helpt startende en gevorderde kantoren!
Ben je al gestart met het verbeteren van je cyberweerbaarheid en de uitrol van de AVG of heb je dit voor je uitgeschoven? In beide gevallen kan Fiscount je helpen. Met het cyber-adviespakket toetsen we wat al op orde is en waar nog risico’s of kansen liggen. We gaan daarbij in op: beleid & organisatie, techniek, menselijk handelen en wetgeving.
Lees hier meer »
Waar te beginnen?

Veel kantooreigenaren zien er tegen op om met AVG en cyberweerbaarheid aan de slag te gaan. De adviespraktijk is druk en dit komt er óók nog bij. Toch is uitstel geen goed idee. De ‘klassieke’ criminaliteit daalt, maar cybercriminaliteit groeit juist enorm hard. En dat terwijl de schade gemoeid met cybercriminaliteit voor een kantoor ook nog eens flink hoger kan uitpakken.

Waar te beginnen? »
ADVERTORIAL
Fiscount begeleidt je door het woud van de AVG
Het goede voorbeeld zijn voor je klant gaat hand in hand met de uitrol van de AVG. Fiscount begrijpt dat het lastig is om te overzien wat er allemaal bij komt kijken voor je AVG-compliant bent. Daarom bieden we je de training ‘AVG in je kantoorbeleid - voor accountants en (salaris)adviseurs’ aan. Een praktische training die je op weg helpt.
Meld je aan voor de training »
Gaan cyberweerbaarheid en AVG samen?
De AVG dwingt organisaties te controleren hoe zij de beveiliging van persoonsgegevens hebben geregeld en ieder kantoor zal daarbij gebruik maken van computers. Heb je een computer, dan heb je cyberweerbaarheid nodig. Of je nu gebruik maakt van een eigen server of van clouddiensten en of je nu een groot of klein(er) klantenbestand hebt.
Lees hierover meer »
Neem voor meer informatie over AVG en cyberweerbaarheid contact op met:

Mw. mr. Melanie Hermes
Directeur Fiscount Juristen 
m.hermes@fiscount.nl 
038 456 1900

Dhr. René Schwering
Specialist cyberweerbaarheid
r.schwering@fiscount.nl
038 456 1900

www.fiscount.nl
OVER ONS    |    ADVERTEREN    |    ABONNEREN
GEGEVENS WIJZIGEN  |  AFMELDEN