De nieuwsbrief met zakelijke tips, ideeën voor een bedrijfsuitje en vergaderarrangementen.
Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik hier voor de webversie.


ZAKELIJKUIT.NL   09/10/2018
Gratis advies: 088-5405850

Kerst Dinnershow bedrijfs-feest op de Partyboot in Rotterdam

Deze speciale X-Mas Fever dinnershow draait op 8, 14 en 15 december en staat in het teken van de komende kerstdagen. Het partyschip is prachtig gedecoreerd in een sfeervolle kerst-sfeer en door onze wervelende cast van enthousiaste entertainers wordt u meegenomen in de heerlijke en warme gezelligheid van de decembermaand.
Lees hier alles over de Kerst Dinnershow!

 

Spectaculaire Dinnershow met Kerst beleven in Aalsmeer?

Een wervelende avond vol top-entertainment beleven met de kerstdagen? Onder het genot van een heerlijk 4-gangen diner beleeft u de kerst dinnershow, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten. Een compleet verzorgde avond uit die u zeker eens moet beleven met collega's, uw voltallige personeel of met uw relaties.
Klik en lees hier alles over deze show!

Divider
Banner
Divider

Kerst Dinnershow in Culemborg

Ervaar samen met uw collega’s, personeel of relaties een complete avond uit met de X-Mas Edition van Dreamfactory. De dinnershow is al te boeken vanaf 2 personen en draait op 13, 25 en 26 december. U wordt verwelkomt met een heerlijk glaasje cava, u geniet van een avondvullend programma maar heeft ook de ruimte om collega's nog even te spreken voor het nieuwe jaar.
Alle info leest u hier over deze Dinnershow!

 

Spectaculaire Dinnershow Fantastique - Avond vol zang, dans en lekker eten!

De hele maand december staan er shows op de planning bij deze dinnershow in het oosten van het land, Meppel. Laat u verrassen door  hoogwaardig theater met Zang, Dans, Humor, Illusie, Speciale effecten en het verrassende Gala diner. Beleef een unieke avond uit met collega's of relaties.
Klik en lees hier meer over de Dinnershow Fantastique!

 
http://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/MOAM37URinxuxVcghGYFTC3zZfQCMnyHgH2UhaAi/</