Wanneer ga jij naar Amerika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Amerika reizen van oktober!
 
Heb je altijd al door Amerika willen reizen? Dan zijn onze top 10 Amerika reizen precies wat je zoekt! Laat je inspireren door de mooiste routes, variërend van culturele steden tot spectaculaire natuurwonderen. En voor de echte outdoorliefhebber hebben we dé tip: De top 5 kampeerplekken in Utah 🏕️
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Autorondreis Utah’s Mighty Five & More
Vanaf € 1.678 - incl vlucht
Met NBBS Reizen ontdek je de indrukwekkende natuur van Utah tijdens een schitterende reis langs de 'Mighty Five' National Parks: Arches, Bryce Canyon, Canyonlands, Capitol Reef en Zion. Deze route biedt de perfecte combinatie van wereldberoemde nationale parken en minder bekende, verborgen plekken waar je in alle rust kunt genieten van de wilde natuur. En als kers op de taart bezoek je ook de iconische Grand Canyon! Bereid je voor op een reis vol onvergetelijke uitzichten, indrukwekkende rotspartijen en heldere sterrenhemels. 
Bekijk deze 15-daagse reis
Rondreis National Parks Adventure
Vanaf € 3.395 - excl vlucht
Beleef Amerika’s hoogtepunten met Riksja Amerika. Start in Las Vegas en slaap op de beroemde Strip, om vervolgens door te reizen naar wonderen zoals de Grand Canyon, Monument Valley en Yellowstone. Je slaapt midden in of vlak bij de nationale parken, zoals in de enige lodge aan de North Rim van de Grand Canyon, waar de natuur je omringt. Deze route neemt je ook mee naar Bryce Canyon, Zion en de uitgestrekte vlaktes van de wild west sfeer in Cody en Moab. Deze reis is de perfecte combinatie van natuur en avontuur. Boek nu en ontdek de pracht van het Amerikaanse Westen met Riksja Amerika!
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
Groepsreis Van Coast naar Canyon in West-Amerika
Vanaf € 3.955 - excl vlucht
Stap aan boord voor een onvergetelijke reis door het betoverende westen van de Verenigde Staten met FOX! Begin je avontuur in het bruisende Los Angeles, waar je de glamour van Hollywood, de luxe van Beverly Hills en de levendige sfeer van Downtown LA zult ervaren. Laat je vervolgens meeslepen door de indrukwekkende natuurpracht van de Grand Canyon, Arches National Park en Bryce Canyon, waar je betoverd wordt door adembenemende vergezichten. Vanuit het Wilde Westen reis je naar het iconische Monument Valley, bekend om zijn imposante rotsformaties, en dompel je je onder in de levendige energie van Las Vegas. 
Bekijk deze 18-daagse reis
Groepsreis Van New Orleans naar New York
Vanaf € 3.995 - incl vlucht
Maak een muzikale en historische ontdekkingsreis door Amerika met Djoser! Laat je meevoeren langs de iconische plekken van de zuidelijke staten, waar je de diepe klanken van de blues en country ontdekt. Van de betoverende moerassen en statige plantages tot aan Memphis, het land van Elvis Presley, en Nashville, dé hoofdstad van de countrymuziek. Geniet van de rust en natuurpracht in de Great Smoky en Blue Ridge Mountains, voordat je wordt ondergedompeld in de monumentale schoonheid van Washington D.C. Reis verder naar Philadelphia, waar de wortels van Amerika's onafhankelijkheid liggen, en sluit af in de altijd bruisende metropool New York City. 
Bekijk deze 18-daagse reis
 
 
Fly Drive Californische Riviera & Rode Canyons
Vanaf € 2.449 - incl vlucht
Beleef de ultieme vrijheid tijdens een onvergetelijke fly drive door West-Amerika met 333travel. Je avontuur begint in de iconische stad San Francisco, waar de majestueuze Golden Gate Bridge je verwelkomt. Laat je verrassen door de diverse invloeden van de stad en geniet van de sfeervolle wijken. Vanaf hier volg je de adembenemende Californische kust, langs de ruige kliffen van de Stille Oceaan en de schilderachtige 17 Miles Drive in Monterey. Vergeet niet uit te kijken naar walvissen! Vervolgens verken je het betoverende Yosemite National Park, waar indrukwekkende gletsjers, watervallen en monolieten je omringen.
Bekijk deze 20-daagse reis
Privéreis Wilderness Lodges & Wildlife
Vanaf € 5.960 - excl vlucht 
Ga met SNP Natuurreizen op een onvergetelijke rondreis door de ruige natuur van Alaska, waar wilde dieren en ongerepte landschappen centraal staan. Maak prachtige wandelingen en spannende excursies terwijl je slechts een beperkt aantal kilometers rijdt, zodat je alle tijd hebt om te genieten van de onmetelijke natuur. Sta versteld van het uitzicht op de 6500 meter hoge Mount McKinley en zie elanden grazen in de moerassen. Een bootexcursie langs de getijdegletsjers van het Kenai Fjords National Park brengt je oog in oog met zeeleeuwen. Voor een unieke ervaring vlieg je met een 'bushplane' naar een afgelegen wilderness-lodge en ontdek je samen met een lokale gids de magische wereld van de Prince William Sound.
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
Autorondreis A Northeast Exploration
Vanaf € 4.999 - incl vlucht
Ervaar de magie van Noordoost-Amerika met Tenzing Travel! Deze unieke reis combineert de energie van steden zoals New York en Boston met de rust en schoonheid van de natuur in New England. Start je avontuur in de stad die nooit slaapt en geniet van een klassieke New Yorkse bagel terwijl je door Central Park wandelt. Reis vervolgens naar Boston en maak een inspirerende wandeling door de historische straten en over de prestigieuze campus van Harvard University. Je avontuur wordt compleet met een boottocht langs de wereldberoemde Niagara Falls, waar het donderende water je versteld doet staan. Ontspan in de idyllische dorpjes van New England en geniet van het schilderachtige landschap. 
Bekijk deze 20-daagse reis
Autorondreis Hoogtepunten van het Diepe Zuiden
Vanaf € 1.650 - excl vlucht
Ga op een reis naar het Zuiden van Amerika met Van Verre Reizen! Deze reis begint in de betoverende Great Smoky Mountains, waar de nevelachtige natuur je in een magische sfeer onderdompelt. Vervolgens reis je naar de bruisende muzieksteden Nashville, Memphis en New Orleans, waar de klanken van country, blues en jazz de lucht vullen. Ontdek de bakermat van de blues in Clarksdale en laat je meevoeren door de rijke muzikale geschiedenis. In Natchez kom je alles te weten over de roerige geschiedenis van deze regio en bewonder je de prachtige Antebellums die de glorietijd van het Zuiden weerspiegelen.
Bekijk deze 14-daagse reis
 
 
Camperreis Highlights of the West
Op aanvraag 
Ontdek de pracht van Zuidwest-Amerika met Tioga Tours! Tijdens deze reis ontdek je de hoogtepunten van vier prachtige staten, waar je de wereldsteden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles zult verkennen. Geniet van de unieke sfeer, de iconische bezienswaardigheden en de culinaire hoogstandjes in deze bruisende steden. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook de kans om de majestueuze natuur van verschillende National Parks te ervaren, zoals het indrukwekkende Yosemite en de wereldberoemde Grand Canyon. Een van de mooiste etappes van je reis voert je over de iconische Pacific Coast Highway, waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten op de oceaan en de kustlijn. 
Bekijk deze 17-daagse reis
Familiereis Florida XXL
Vanaf € 1.695 - incl vlucht
Met Riksja Family Amerika ga je op een unieke rondreis die begint in het bruisende Miami. Begin je avontuur op het zonnige South Beach, waar je kunt genieten van de zee en het strand. Dit is de perfecte manier om in de vakantiesfeer te komen! Na Miami gaat de reis verder naar Orlando, waar pretparkplezier voor de hele familie wacht. Ontdek de wonderlijke wereld van attracties en shows die je nergens anders zult vinden. Na al dat plezier is het tijd om te relaxen op St. Pete's Beach en door te reizen naar Napels. Hier maak je een spannende boottocht om dolfijnen te spotten en te schelpen op onbewoonde eilanden.
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Amerika reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel