Avontuur en veelzijdigheid
Zuidoost-Azië

Welkom bij onze avontuurlijke nieuwsbrief door Zuidoost-Azië.

In deze editie nemen we u mee op een fascinerende ontdekkingsreis van Padang tot Pulau Weh op het eiland Sumatra. Verder duiken we dieper in de geschiedenis van het voormalige Indochina, met bijzondere verhalen uit Vietnam en Cambodja. We verkennen de parelwitte stranden van Maleisië, een waar paradijs voor liefhebbers van zon, zee en avontuur. En tot slot, laten we u wegdromen op het idyllische Nusa Lembongan.

Veel leesplezier en laat u inspireren voor uw volgende avontuur.

 
 
 
 
 

Van Padang tot Pulau Weh
Sumatra

Verken het hart van Sumatra, startend in de stad Padang en duik vervolgens in de groene pracht van de Harau Valley. Wandel langs rijstvelden, proef de Sumatraanse keuken en reis naar het charmante Bukkittingi.
 

Volg een route door kleurrijke dorpen en watervallen naar Spirok. Ontdek Berastagi, omringd door vulkanen, en waag u in de jungle van Bukit Lawang voor een ontmoeting met orang-oetans.

​Sumatra biedt de ultieme combinatie van natuur en cultuur.

 
 
 

Vietnam en Cambodja
Oud-Indochina

Ontdek Hanoi's charme, de kleurrijke bergvolkeren in Sapa en de duizenden rotseilandjes van Halong Bay. De Mekong Delta neemt u mee langs drijvende markten en traditioneel Vietnamees leven.

Per boot steekt u over naar Cambodja, waar Phnom Penh de geschiedenis onthult bij de 'Killingfields' en oude gevangenis Tuol Sleng. Siem Reap, het startpunt voor Angkor Wat, biedt een perfecte afsluiting met marktjes en restaurants.

 
Bekijk deze reis
 
 

Strandparadijs
Maleisië

Het prachtige Maleisië heeft een indrukwekkende diversiteit te bieden. De stranden van Maleisië betoveren met hun poederachtig wit zand en de schitterende turquoise wateren van de Andamanse Zee. 

De mix van ongerepte natuur, exotische dieren, warme gastvrijheid, historische steden en culinaire genoegens  maakt Maleisië aantrekkelijk.

Het is een veelzijdige bestemming, perfect voor het verkennen per eigen huurauto.

 
Ontdek Maleisië
 

Hemels eiland
Nusa Lembongan

Ontdek het intieme Nusa Lembongan, een eiland met kleinschalige en sfeervolle hotels. Het eiland wordt omringd door kleurrijke koraalriffen, parelwitte stranden en lage kalkstenen kliffen, waardoor het een ideale plek is om te snorkelen.

Een andere niet te missen plek is het spectaculaire Devil's Tear, waar golven met geweld op de kliffen slaan. Nusa Lembongan is perfect te combineren met buureiland Nusa Penida.
 

 
Ontdek meer
 
 
 
 

Reizen met een persoonlijk karakter 

 
 

Wij zorgen voor onbezorgd reizen

 
 
 

Onze lokale kennis maakt het verschil 

 
 

Dé Zuidoost-Azië specialist 

 
 
 
 
 
  fb in tw tw  
 
T. 020 - 673 47 73
E. info@ramatours.nl
 
Bisonspoor 3002 - B508, 3605 LT Maarssen
© Copyright 2022 Rama Tours - All rights reserved
 
Unsubscribe here, no hard feelings!