Beste AW-ers,

Heb je het al gezien? AW is weer helemaal spic en span, dankzij het harde werk van een groot aantal leden die werkelijk nergens voor terugdeinsden (toppers!). Ook veel nieuwe leden droegen hun steentje bij en Dorien, Sven en Annemarie verzorgden een heerlijke lunch. Bedankt allemaal!!

En daarmee is de club helemaal klaar voor herfstavonden met warme soep, yogalessen en de wintertrainingen. Maar voordat we onze surfplank in de was zetten is het tijd om nog één keer de kou te trotseren tijdens de beruchte Snertrace!

Snertrace 23 oktober

Elk jaar wordt er weer hard gestreden om de felbegeerde titel 'snertman' en 'snertvrouw' van het jaar. Weet jij hem dit jaar binnen te slepen? Laat morgen zien wat je in huis hebt en wie weet staat jouw naam binnenkort op de beroemde snertpan van AW (zie foto hieronder)! Zoals de naam al zegt wordt er na de race gezorgd voor overheerlijke erwtensoep, door Robin en haar moeder. Dit duo verzorgt al een aantal jaar de lekkerste snert die zelfs een snerthater omtovert tot een snertlover. Dit kan je dus niet missen!

Programma:

10.30-13.00 Laatste reguliere zaterdagtraining

12.30-13.45 Inschrijven snertrace

14.00 Voorbespreking en daarna de snertrace

Kantine Kanjers

We zoeken ook nog een paar vrijwilligers die kunnen helpen met een kantinedienst. A
ls je nu denkt: dat wil ik wel doen,meld je dan aan bij Tom of Denice, of stuur een berichtje naar evenementen@amsterdamwindsurfing.nl!😊


Of schrijf je al direct in voor een kantineshift! >>

Corona-update

Daarnaast willen we jullie er nog even op wijzen dat je voor het gebruik van de kantine in het bezit moet zijn van een coronatoegangsbewijs. Als je geen coronatoegangsbewijs hebt mag je dus niet eten in de kantine, maar kan de snert wel afgehaald worden om buiten de kantine op te peuzelen.

De laatste corona-updates vind je op onze website >>

Gezocht: leden met een bouwkundige achtergrond!

Andre Rila was jarenlang dé AW-man als het ging om ons gebouw en terrein. In verband met zijn vertrek als hoofd 'gebouw en terrein' kijken we hoe voortaan invulling kan worden gegeven aan zijn taken. We zijn daarom op zoek naar leden met een bouwkundige achtergrond en/of bouwkundig inzicht die daarover met ons mee willen denken.

Stuur een mail naar bestuur@amsterdamwindsurfing.nl als je je geroepen voelt!

Wintertrainingen op de woensdagen

Nu het op woensdag te vroeg donker is om te surfen, is er elke week van 19:00-20:00 een wintertraining op het terrein. Perfect om van die corona- of zomerkilo’s af te komen. Ben je van plan vaker te komen, meld je dan aan voor de Awintertraining appgroep. Dan kun je voor de training laten weten of je komt.


Gezocht: (algemeen) bestuurslid

Voor een bestuur op goede sterkte, zijn we nu nog op zoek naar 2 algemeen bestuursleden. Als algemeen bestuurslid zal je meedenken over allerlei zaken die nodig zijn om te zorgen voor continuïteit van de vereniging (en natuurlijk komt daar ook wat uitvoering bij). Denk bijvoorbeeld aan het afstemmen met commissies of contact houden met de gemeente. Minstens een keer per maand vergader je mee met het bestuur; een nood, maar wij proberen er meestal een deugd van te maken.


Liefde voor AW is een must. Bestuurservaring is een pré, maar zeker geen voorwaarde! Ben je nieuwsgierig? Schroom niet om een mailtje te sturen naar bestuur@amsterdamwindsurfing.nl. Het bestuur gaat heel graag met je in gesprek om het een en ander verder toe te lichten.
 

Tot morgen!

Groeten,

Yrla

Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 Amsterdam Windsurfing, All rights reserved.
De ontvangt deze mail omdat je lid ben van Amsterdam Windsurfing of omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief.

Our mailing address is:
Amsterdam Windsurfing
Postbus 75565
Amsterdam, NL 1070 AN
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp