Deze nieuwsbrief gaat je sowieso gelukkig maken.
OBA Algemeen logo Webversie
 
Expositie Ik Azië
Er zijn nog te veel stereotypen over Aziaten. In de expositie Ik Azië in OBA Oosterdok worden deze achterhaalde ideeën onderzocht. Dat wordt gedaan door middel van werken van kunstenaars Armando Ello, Kevin Kwee, Ruijun Luong en Tetsuro Miyazaki. De expositie vertelt het verhaal over de Aziatische identiteit: over zelfontdekking, over bruggen bouwen en over gezien worden.
 
 
280
 
De Libris Literatuur Prijs
Mariken Heitman won deze week de Libris Literatuur Prijs voor haar boek ‘Wormmaan’. De jury spreekt van ‘een boek dat qua vorm, inhoud en denkkracht zijn gelijke niet heeft’ en dat Heitmans tweede roman getuigt van ‘groot intellect, psychologisch inzicht en literair meesterschap’. Alle genomineerde boeken zijn natuurlijk te lenen bij de OBA. Met je OBA-pas leen je 'Wormmaan' ook als luisterboek.
 
 
 
Bezoek de BoekStartdag
Zaterdag 11 juni is het BoekStartdag in de OBA. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen die dag een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Klik op de klink om ons programma te bekijken en kom gezellig langs.
 
 
     
     
 
280
 
De fantastische creaties van Maakplaats Slotermeer
Op 2 mei presenteerden de kinderen van de Maakplaats in Slotermeer hun fantastische creaties op het Maydan Festival. Ze zijn weken bezig geweest met 3D-printers en vinylsnijders en naaimachines. Al hun werk werd in een eigen kraam verkocht voor het goede doel. Ben je benieuwd wat al die uitvinders hebben gemaakt? Lees dan het verslag via de link.
 
 
 
Wist je dat je gewoon kunt appen met de OBA?
Iedereen appt er elke dag flink op los. Van je oma tot je kleine neefje, iedereen zit op WhatsApp. Dus kunnen wij niet achterblijven. Onze WhatsApp-service is bedoeld voor vragen over bijvoorbeeld openingstijden, locaties en bereikbaarheid. Als we het antwoord op een vraag niet meteen weten, word je doorverwezen naar de juiste afdeling. Je kunt ons bereiken op 06 5395 9896.
 
 
     
     
Vacature Bijbaan bij de bieb
Heb jij een hart voor cultuur en ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Dan is de OBA Flexpool misschien wel iets voor jou. In deze functie ben je het visitekaartje van de OBA en help je bezoekers met al hun vragen. Je kunt al vanaf 88 uur per week aan de slag. Solliciteer meteen.
 
Agenda
Inlog mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Whatsapp ons op:
telefoon icoon 06-5395 9896
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA  
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram
Deze mail is verzonden door de OBA
Afmelden | Gegevens wijzigen | Mail doorsturen