26 oktober 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Tipsmail
image
Onderzoek: B2B-marketeer blijft ondanks crises focussen op merkbouwen
Hoewel ongeveer de helft (48%) van de Nederlandse B2B-marketeers aangeeft dat hun budgetten op de een of andere manier zijn beïnvloed door de huidige economische omstandigheden blijft de meerderheid (70%) optimistisch over hun marketingstrategie voor de komende 6 maanden.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
NS Publieksprijs voor boeken wordt niet uitgereikt
De NS Publieksprijs wordt dit jaar niet uitgereikt. Volgens een verklaring van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) is bij het stemmen ‘op grote schaal gemanipuleerd.’ De NS reageert teleurgesteld.
lees verder
twitter facebook linkedin
"De Same Day Delivery van Trunkrs is een absolute omzetmaker voor ons" - The Butchery
[advertorial] "Zonder zo'n bezorgspecialist zouden we niet kunnen doen wat wij nu doen. Wij hebben daarnaast voor Trunkrs gekozen vanwege de betrouwbaarheid. Het afleverpercentage ligt bij hun veel hoger dan gemiddeld in Nederland." - The Butchery The Butchery is een ambachtelijke online slagerij. Ze leveren dagelijk bevroren vers vlees in heel Nederland en België met de Same Day Delivery van Trunkrs.
image
Burger King en Call of Duty lanceren menu en in-game items
Fastfoodketen Burger King en gaming-franchise Call of Duty introduceren in het kader van de lancering van Call of Duty Modern Warfare II een speciaal menu en in-game items.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Meride Uitvaartverzorging start campagne voor persoonlijke uitvaart
Meride Uitvaartverzorging is een campagne gestart om het belang van een persoonlijke uitvaart te benadrukken. In de campagne draait het om drie verschillende karakters die allen een uitvaart hebben gekregen die op zijn of haar leven geschreven was.
lees verder
twitter facebook linkedin
Niet te missen: de Dutch Podcast Conference met Ad Visser en Vincent Bijlo!
[advertorial] Een compleet nieuw concept met 1 overkoepelend thema: Podcast. Tijdens de Dutch Podcast Conference leer je gedurende verschillende sessies alle ins & outs in podcastland. In de sessies zullen alle aspecten die linken met podcast worden besproken. Dit zijn onder andere de nieuwste ontwikkelingen in podcastland, de dillema's tijdens het produceren van een podcast, hoe podcast je merk versterkt en verschillende podcast strategieën. Dit en nog veel meer leer je op 1 november in Amsterdam. Als Marketing Tribune abonnee betaal je slechts 95 euro
image
CleverFranke onderzoekt de kleuren van het nieuws: blauw domineert
Aan de hand van een analyse van 553.527 nieuwsbeelden laat designbureau CleverFranke zien hoe nieuws onze kijk op de wereld kleurt. Uit het onderzoek blijkt dat Nederlandse marketingnieuwswebsites Adformatie, Fonk Online en MarketingTribune opvallend veel neutrale kleuren gebruiken.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Kluun lanceert nieuwe boek via TikTok
'Help ik heb een puber' luidt de titel van de nieuwste creatie van Raymond van de Klundert, kortweg Kluun. Als schrijver met gevoel voor marketing boort hij het hoofdonderwerp (de puber, he/she) op innovatieve wijze aan.
lees verder
twitter facebook linkedin
Trends die je verkoopsucces bepalen in een digitale wereld
[advertorial] Online verkoop is belangrijker dan ooit, maar hoe ontwikkel je een succesvolle e-commercestrategie op maat van jouw organisatie? En hoe verzoen je digitaal met de klantervaring in fysieke winkels? In het nieuwe State of Commerce-rapport van Salesforce ontdek je hoe toonaangevende professionals die uitdagingen aanpakken en welke trends belangrijk zijn voor de ervaring van jouw klanten.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.