Beste golfer, waar moet een balmarker aan voldoen?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Klik hier voor de webversie

5 oktober 2022 Nederlandse Golf Federatie
BANEN

Kromme Rijn: 9 holes genieten in de Brakel

Midden in het land in het plaatsje Bunnik vind je Kromme Rijn, een leuke en mooie negenholesbaan die we jullie graag willen laten zien. Bekijk de vlog en maak kans op twee greenfees.

Bekijk de vlog
EQUIPMENT

ONE Length nog steeds een hype?

Waarom spelen er niet meer golfers met ijzers van dezelfde lengte? GOLF.NL ging op bezoek bij Golf Centrum Noordwijk en sprak met Tom van Haaren die zich als clubfitter volledig richt op ONE Length.

Lees verder
ADVERTORIAL

Schrijf je nu in voor tickets Ryder Cup 2023

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor tickets voor alle zes de dagen van de Ryder Cup 2023 in Rome. Als je zeker wilt zijn van een plek, dan kun je hier direct Garden- en Vista-tickets kopen. 

Registreer je voor tickets
RUBRIEK

Waarom 14 clubs?

GOLF.NL geeft in de nieuwe rubriek ‘hoezo eigenlijk?’ antwoord op vragen waarvan je niet wist dat je ze had. Deze keer: waarom mag je maximaal 14 clubs in je tas hebben?

Lees verder
ADVERTORIAL

Spaanse toplocatie!

Zeer luxueus vijfsterrenresort met een riante spa en wellness en rustige ligging aan de eigen 27-holesbaan Almenara. Nu met vroegboekkorting tot €350!

Lees en kijk verder
REGELS

'Waar moet een balmarker aan voldoen?'

In de rubriek 'Stel je regelvraag' geven we antwoord op vragen over de golfregels. In deze aflevering vertellen we onder meer welke voorwerpen je mag gebruiken als balmarker.

Lees de antwoorden
TRAVEL

Zuid-Afrika blijft je verleiden

De bucketlist van een reislustige golfer is doorgaans zo lang als een rol toiletpapier. Maar als Zuid-Afrika niet op het eerste velletje staat, heb je heel wat uit te leggen.

Lees verder
ADVERTORIAL

Speel lekker door in de herfst!

Er zijn heel veel kledingstukken en producten die jou en jouw golfset droog en warm kunnen houden tijdens de natte herfstmaanden. Laat je adviseren door één van onze experts of kijk op de site van Jumbo Golf.

Kijk verder

Uitgelicht

Rubriek

Sweetspot: wie doet er mee aan Green Island?

Lees verder >
 
Blog Wouter Hietink

It’s all about community

Lees verder >
 
 

Wie speelt waar?

06

OKT

LPGA Mediheal Championship

Somis, Californië (VS) | LPGA

06

OKT

Open de España

Madrid, Spanje | WD World Tour

 
Instagram #GOLFNL  @GOLFNL
GOLF.NL op Instagram
Golfweer

Je ontvangt deze e-mail omdat je GOLF.NL toestemming hebt gegeven om jou per e-mail op de hoogte te houden. Wij kunnen niet uitsluiten dat er eventuele onjuistheden in de gegevens voorkomen. Wil je in de toekomst liever geen e-mail meer van ons ontvangen? Dan kun je je hier afmelden.