27 februari 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Babboe roept bakfietsmodellen terug
[Nieuws] Online bakfietsenaanbieder Babboe roept verschillende modellen terug. Het gaat om de modellen CITY, CITY E, MINI en MINI E. Eigenaren krijgen een vervanging of alternatief.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Wish biedt gereviseerde elektronica aan via nieuwe service
[Nieuws] Het Amerikaanse shopplatform Wish is een samenwerking aangegaan met het Nederlandse Remarketed om Apple producten een tweede leven te geven. Vooralsnog is deze service, ‘Wish Trade-In’ genoemd, alleen in Nederland beschikbaar.
twitter facebook linkedin
lees verder
Webinar: E-Com Fashion Photography
[Advertorial] Ontdek de grenzeloze mogelijkheden die geautomatiseerde productfotografie biedt, en die creativiteit, flexibiliteit en de snelheid van visuele contentcreatie naar een hoger niveau tillen. Sluit je aan bij de webinar op 7 maart en verken hoe baanbrekende technologieën het mode-landschap hertekenen, met ongekende efficiëntie, creativiteit en duurzaamheid als resultaat.
image
image
Wie van de 5?
[Nieuws] Wie wordt de Mollie E-commerce Manager van het Jaar 2024? Dé award voor persoonlijk succes werd vorig jaar geïntroduceerd en krijgt tijdens de komende Shopping Awards zijn tweede editie. Dat ook dit jaar veel persoonlijke successen zijn geboekt, blijkt uit het aantal aanmeldingen voor deze prijs. De jury kreeg de taak om uit de kandidaten een shortlist te maken met vijf kanshebbers, vijf e-commercemanagers die eruit springen door hun unieke leiderschapsstijl, besluitvaardigheid of innovatiedrang.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Ant Group doet bod op Chinese tak van Credit Suisse
[Nieuws] Ant Group, de betaaltak van Alibaba, heeft een bod gedaan op de financiële dienstverlener Credit Suisse en heeft daarmee Citadel Securities, die ook interesse heeft, overboden. Het is momenteel niet duidelijk of het bod van Ant Group zal slagen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Retail Media Day - mis het niet!
[Advertorial] Tijdens de Retail Media Day komen marketeers bij elkaar om dé nieuwe booming business van het moment te bespreken: retailmedia. Het congres geeft antwoord op prangende vragen als: wat is de toegevoegde waarde van retailmedia? Hoe zorg ik ervoor dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn? Hoe werken retailers en adverteerders optimaal samen? Aan welke doelstellingen dragen de verschillende vormen van retailmedia bij? Hoe blijf ik online en op de winkelvloer consistent qua look and feel en merkboodschap? Wat zijn de best practices? Dit wil je niet missen!
image
image
Boodschappenplatform Everli krijgt nieuwe eigenaar
[Nieuws] Het Italiaanse platform Everli is overgenomen door het Amerikaanse Palella Holdings. Het plan is om Everli winstgevend te maken op de Italiaanse markt en de uitbreiding naar andere Europese markten te begeleiden.
twitter facebook linkedin
lees verder
Kom jij naar het Branded Content Event?
[Advertorial] Over vijf weken komen de (content)marketeers, communicatie managers en media managers van Nederland bij elkaar tijdens het Branded Content Event in Media Plaza, Utrecht. Dé gelegenheid om bijgepraat te worden over alle trends en ontwikkelingen op het gebied van branded content. Zo leer je onder andere op nieuwe manieren te kijken naar de impact van kunstmatige intelligentie op bedrijf, mens en samenleving. En hoor je hoe je een diepere connectie krijgt met Gen Z. Bestel nu je ticket met 30 euro korting.
image
image
PostNL wil in 2024 pakketbezorging verder optimaliseren, postbezorging wordt teruggeschroefd
[Nieuws] De maatregelen die PostNL in 2023 genomen heeft om de kosten te verminderen en de kaspositie te verbeteren, waren onvoldoende om de sterke kostendruk op te vangen. Zowel in de post- als in de pakketbezorging zal wat moeten veranderen, geeft PostNL zelf aan in een bericht.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.