Profiteer van kortingen en scherpe prijzen‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk de webversie

Babypark folder

Shop altijd met de laagste prijs!

Profiteer nog snel van de fall deals en scoor jouw voordelige babyuitzet. Vergeet niet om gebruik te maken van onze laagste prijsgarantie. Zie je ergens anders hetzelfde product goedkoper? Laat het ons weten, dan betalen wij je het verschil terug.

BEKIJK ACTIEFOLDER
Borstkolven

20% korting op veel borstkolven

Je profiteert van korting op verschillende borstkolven. Een handkolf is geschikt voor incidenteel afkolven, hiermee kun je eenvoudig zelf het tempo bepalen. Elektrische kolven bootsen perfect het zuiggedrag van een baby na en hebben meer gebruiksgemak.

SHOP HIER
www.babypark.nl

Lola & Lykke Smart Borstkolf

159,95

119,-

SHOP HIER
www.babypark.nl

Elvie Pump Enkele Borstkolf

329,-

289,-

SHOP HIER
www.babypark.nl

Medela Freestyle Dubbele Borstkolf

349,-

275,-

SHOP HIER
We-Too

20% op heel veel knuffels

Je kindje komt in zijn ontwikkeling voor heel wat uitdagingen te staan. In dit alles is de lievelingsknuffel van je kindje een grote steun en toeverlaat. Wij verkopen knuffels die alles in zich hebben om het nieuwe vriendje van je kindje te worden. Binnen de kortste keren zijn je kindje en zijn of haar knuffel onafscheidelijk.

SHOP HIER
www.babypark.nl

Little Dutch Flowers & Butterflies knuffel

10,95

6,39

SHOP HIER
www.babypark.nl

Done by Deer Raffi Knuffel Small Powder

18,95

14,05

SHOP HIER
www.babypark.nl

Little Dutch Little Goose Knuffel 20 cm

10,95

8,76

SHOP HIER
Joolz

30% korting op Joolz Geo3 Filling Pieces

Deze limited edition is een echte eyecatcher waarmee je zeker zult opvallen. Voor het unieke ontwerp zijn Joolz en Filling Pieces een succesvolle samenwerking aangegaan, waarbij het iconische varsity-jacket onmiskenbaar terugkomt in het design.


1399,-  -30%

SHOP HIER

Je profiteert altijd van gratis verzending bij bestellingen vanaf 35,- (binnen NL en BE). Liever achteraf betalen? Kies dan voor betaling met Klarna.