BabyTV, voor de allerkleinsten!

6 years ago
  • Html
  • Text
Stopzetting ESPN kanalen
Wordt deze mail niet volledig getoond, klik dan hier
BabyTV, voor de allerkleinsten!
BabyTV, voor de allerkleinsten!
Weekend Parijs met TV5MONDE
Eredivisie Live wordt FOX Sports Eredivisie
Win met BabyTV een baby fotoshoot!
Stopzetting ESPN-kanalen en het Etalagekanaal
BabyTV, voor de allerkleinsten!

BabyTV, in juli Zender van de Maand, is 's werelds meest geliefde televisiezender voor baby’s en peuters. De zender zendt 24 uur per dag uit en is volledig reclamevrij. Op BabyTV zijn bekroonde shows te zien, welke gemaakt zijn in samenwerking met vooraanstaande deskundigen. Ieder uur op BabyTV is een ontdekkingsreis vol verhalen, liedjes, rijmpjes en schattige karakters. Overdag nemen leuke karakters de allerkleinsten mee door de wereld vol dieren, muziek, taal, kunst, cijfers en vriendschappen. ’s Avonds en 's nachts zorgen rustige muziek en langzaam bewegende beelden voor een rustgevende omgeving

Deel dit artikel:     
Lees verder
 
Weekend Parijs met TV5MONDE?

TV5MONDE bestaat uit verschillende Franstalige omroepen. Door deze unieke samenwerking kan TV5MONDE de beste programma’s in de Franse taal selecteren, met een brede programmering voor alle leeftijdsgroepen. Het accent ligt op nieuws, cultuur, amusement, muziek, sport en films en documentaires. Bovendien wordt ruim 30% van de programma´s ondertiteld in het Nederlands. Deze zomer staat in het teken van de regisseurs Agnès Varda en Jacques Demy. Doe mee met de prijsvraag en win een weekend naar Parijs voor 2 personen!

Deel dit artikel:      Lees meer
Eredivisie Live wordt FOX Sports Eredivisie
Voetbalzender Eredivisie Live heet vanaf 1 augustus aanstaande FOX Sports Eredivisie. Onder de nieuwe naam zal het voetbalkanaal zich blijven profileren als de thuisbasis van het beste van het Nederlandse voetbal met live uitzendingen van de Eredivisie, Jupiler League en KNVB Beker. De naamswijziging houdt direct verband met de geplande introductie van een extra digitaal live voetbalkanaal met internationaal topvoetbal: FOX Sports International. Om beide zenders herkenbaar aan te kunnen bieden is er met FOX Sports gekozen voor één overkoepelende merknaam. Momenteel vinden er gesprekken plaats met DELTA over de doorgifte van FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International.
 
 
Win met BabyTV een fotoshoot!

Baby’s worden snel groot. Dankzij deze fotoshoot geniet u over een paar jaar nog steeds van circa 10 á 15 prachtige bewerkte digitale foto’s op een groot formaat van uw baby. Deze fotoshoot winnen? Doe dan mee met de prijsvraag van BabyTV, Zender van de Maand juli bij DELTA!

Deel dit artikel:      Lees verder
Stopzetting ESPN-kanalen en het Etalagekanaal

Wegens verkoop stopt ESPN per 31 juli a.s. met de doorgifte van ESPN Classic Sport en ESPN America op het vaste land van Europa. Om die reden komen per genoemde data deze kanalen (respectievelijk de kanalen 154 en 156, Pluspakket) te vervallen. Als kabelaar heeft DELTA hierop geen enkele invloed. Eveneens per deze datum zal het Etalagekanaal (kanaal 61, Standaardpakket) worden stopgezet vanwege geringe waardering.

Deel dit artikel:      zie ook nieuwsbericht
 
Postadres
Postbus 5048
4330 KA Middelburg
Bezoekadres hoofdkantoor
Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg

Contact
e-mail: ddtv@DELTA.nl
website: www.DELTA.nl/digitaletv

Afmelden | Gegevens wijzigen
© 2013 DELTA. Alle rechten voorbehouden Privacy | Disclaimer

Share this newsletter on

Related newsletters

Delta.nl

Categories: Energy | Energy companies
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019