Ideale voorjaarskleding om eindeloos mee te combineren
spacer
 
 
Logo Suitable   Suitable, de grootste in online herenmode!
16 Suitable shops  16 Suitable shops    Webversie
 
Onmisbare voorjaars basics
 
SHOP NOW
 
 
#1
Suitable prestige overhemd
 

Voor mannen is het knitted shirt tegenwoordig één van de meest populaire stijlen in een overhemd. Het fijne van deze Suitable Prestige dress-shirts is dat ze een business casual uitstraling geven aan je outfit, of dat nou een kostuum is of een colbert met een chino.

 
SHOP NOW
 
 
#2
Suitable pullover
 
Draag deze Vince pullover van Suitable en je geeft je outfit een traditionele smart-casual uitstraling met een modische twist. Deze stijlvolle trui is ideaal voor de koele zomeravonden op het terras.

Verkrijgbaar in 6 trendy kleuren.
 
SHOP NOW
 
 
#3
Suitable chino
 
Deze Suitable chino heeft een slanke, slim-fit pasvorm met toelopende broekspijp. De broek is gemaakt van 97% katoen en 3% elastaan (stretch) waardoor de broek erg comfortabel aanvoelt.
 
SHOP NOW
 
 
#4
Suitable Jack
 
Met dit Rich jack van Suitable haal je een trendy lichtgewicht jas in huis. De licht getailleerde Modern-Fit pasvorm zorgt ervoor dat het sportieve jack een stijlvolle look biedt, zonder dat dit ten koste gaat van het draagcomfort en de bewegingsvrijheid.
 
SHOP NOW
 
Dichtsbijzijnde winkel Suitable Nijmegen
 
Suitable Nijmegen
Molenstraat 39
6511HA Nijmegen
 
  Manager:
Lars
Bel: 024-3233992
Openingstijden
 
 
Gratis verzending   Gratis verzending
16 Suitable winkels   16 Suitable winkels
Op werkdagen voor 15u besteld, morgen in huis   Op werkdagen voor 15u besteld, morgen in huis
 
payment
 
De getoonde acties zijn niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden. Wil je deze of andere nieuwsbrieven van ons niet meer ontvangen?

Wijzig profiel | Uitschrijven

Je ontvangt dit bericht omdat je met dit mailadres ingeschreven bent voor de Suitable nieuwsbrief. Voeg klantendienst@suitable.be toe aan de contactpersonen om er zeker van te zijn dat je onze nieuwsbrief ontvangt.