BAD BOYS: RIDE OR DIE

Met deze update houden wij je wekelijks op de hoogte van de nieuwste films, specials en events bij Foroxity!

Deze week slaan Miami’s beste agenten zelf op de vlucht in Bad Boys: Ride or Die, gaan we terug naar de wereld van de Road Warrior in Mad Max: Fury Road, kun je de nieuwste Mad Max film Furiosa én Fury Road ook achter elkaar kijken tijdens onze Double Bill: Furiosa & Mad Max: Fury Road, moeten Helena en haar dochtertje vluchten voor de 'Marsh King' in The Marsh King's Daughter en kun je nog tickets scoren om onder het genot van een lekker glaasje Prosecco de première van De Mooiste Dag te zien tijdens onze Prosecco Première: De Mooiste Dag!
DOUBLE BILL: FURIOSA & MAD MAX FURY ROAD
Vanaf 8 juni keert Mad Max: Fury Road voor even terug op het witte doek! Tijdens onze Double Bill kun je naast Mad Max Fury Road ook genieten van het allernieuwste deel in de Mad Max reeks: Furiosa!

Haal hier je tickets
MAD MAX: FURY ROAD 
Mad Max komt in contact met een groep die op de vlucht is voor de tiran Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars is gestolen. De krijgsheer stuurt al zijn bendes achter de rebellen aan, wat uitmondt in een meedogenloze, bloedstollende ‘Road War’.

Haal hier je tickets
THE MARSH KING'S DAUGHTER
Helena's moeder wordt door Jacob, ook wel bekend als The Marsh King, ontvoerd en gegijzeld. Helena wordt vervolgens in dit gezin geboren waarop het drietal in de jungle leeft totdat Jacob wordt gearresteerd. Jaren later weet hij echter te ontsnappen en heeft hij het op haar en haar dochtertje gemunt.

Haal hier je tickets
PROSECCO PREMIÈRE: DE MOOISTE DAG
Op 12 juni ontvangen we je op de rode loper met een feestelijk welkomstdrankje en kun je aansluitend als allereerste genieten van de première van Bed & Breakfast!

Haal hier je tickets
EZRA BIJ FORUM SITTARD
Ezra verteld het verhaal van stand-up comedian Max die samen met zijn ex-vrouw Jenna een autistische zoon Ezra heeft. Geconfronteerd met cruciale beslissingen over Ezra's toekomst, gaan Max en Ezra op een leven veranderende roadtrip door het hele land.

Koop hier je tickets
Schrijfster Jasmijn zit met een writersblock nadat ze een dodelijk ongeval veroorzaakte. Het enige dat ze nog schrijft zijn brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Jasmijn beseft dat ze zo niet verder kan met haar leven en neemt een radicaal besluit. 

De Mooiste Dag is vanaf 13 juni te zien, met op 12 juni een speciale Prosecco Première!
Facebook
Twitter
Link
Website
Spotify
Copyright © 2024 Foroxity Filmarena

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, én omdat je simpelweg niks wil missen van de nieuwste premières, de leukste specials en de mooiste events bij Foroxity Filmarena!

Wil je liever toch geen mails meer van ons ontvangen?
Schrijf je hier uit voor onze nieuwsbrief.

Tot snel bij Foroxity!