Åbn nyhedsbrevet i din browser

Bæredygtige og holdbare tagløsninger på alle konstruktioner

 

Hos Eurotag Danmark har vi fokus på bæredygtige og holdbare løsninger. Med mere end 30 års erfaring i den danske byggebranche har vi en solid viden og knowhow om flade tage, der gør, at vi kan rådgive arkitekter, rådgivere og andre parter om enhver løsning inden for tagpap og tagmembraner.

I videoen kan du se et udsnit af vores miljørigtige og bæredygtige tagpap-løsninger, der reducerer bygningers energiforbrug, CO2-udledning og vandforbrug.

Kontakt os på telefon 70 15 15 17 eller send os en e-mail til info@eurotag.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan dit næste tagprojekt kan blive en god investering – både økonomisk og miljømæssigt.

DMS - TAG UDEN STØJ

 

På toppen af en kontorbygning i det centrale København er KBK Tagentreprise i fuld sving med renoveringen af en tagflade grundet mange års ældning.

For at undgå at arbejdet er til gene pga. støj i den normale arbejdstid, har man valgt at bruge DMS fra Derbigum, som er en særlig støjsvag løsning. DMS er en to-komponent koldklæber, som betyder, at man undgår at skulle bore 4000 fastgørelser ned i betonkonstruktionen, som normalt ville havet støjet og generet hotelgæster og brugere af de omgivende bygninger.

Se og hør vores regions salgschef Kenneth Sandbye fortælle mere i videoen.

Let projekteringen med 3D-konstruktionsopbygninger


Som markedsledende leverandør af bæredygtig tagpap vil vi gerne bidrage til det bedst mulige projekteringsforløb. Derfor kan du hente gratis konstruktionsopbygninger til din projektering i 3D. Hvad enten dit projekt omfatter beton, sedum eller noget helt tredje, kan du få lige det indblik i opbygningen, som du skal bruge i forbindelse med beskrivelsen. 

Kom sikkert i gang med den digitale projektering med vores 3D-konstruktionsopbygninger, der illustrerer, hvordan forskellige konstruktioner med Derbigum skal udføres.  

Du finder dem her

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Vi håber, at dette nyhedsbrev har været relevant for dit daglige arbejde og givet dig inspiration til dine kommende projekter.

Husk, at du altid kan framelde dig via afmeldings-knappen i bunden af hvert nyhedsbrev - men vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at læse med næste gang.
 
Hvis du har nogle spørgsmål, tips eller kommentarer til vores nyhedsbreve, er du altid velkommen til at skrive til os på info@eurotag.dk

Med venlig hilsen
Eurotag Danmark A/S

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er tilmeldt nyhedsbrevet på www.derbigum.dk og/eller www.taettag.dk.

Tæt Tag Danmark A/S | Eurotag Danmark A/S
Rosbjergvej 48
Brabrand 8220
Denmark

Add us to your address book


Du kan altid opdatere dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevet