Vast niet voor de sier
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Deze vijf dingen wil je weten over honing (en bijen!)

De koningin is een vrouwtje, werksters zijn vrouwtjes. Waar zijn de mannen van een bijenvolk? Hoe blijven de diertjes warm in de winter? En is honing het enige goedje dat ze maken?

 
 
Quest
 

Waar komt de uitdrukking 'de hamvraag' vandaan?

Als iemand de vraag stelt waar het écht om draait, dan noemen we dat de hamvraag. Maar wat heeft een ham ermee te maken?

 
 
 
Verbeter je leven met de onlinecursussen van Quest Academie  

Verbeter je leven met de onlinecursussen van Quest Academie

Jouw leven leuker en makkelijker maken, dat is wat wij met de e-cursussen van Quest Academie willen bereiken. Of je nu beter wil leren slapen, stress de baas wil worden of wel wat hulp kunt gebruiken in de slaapkamer. Iedere cursus maken we zorgvuldig op basis van wetenschappelijk onderzoek en interviews met experts. 

 
Quest
 

Partnerbericht

Leer van selfmade-miljonairs tijdens Quote Talks

Op 9 mei lanceert tijdschrift Quote de interactieve theatershow Quote Talks. Op het podium staan onder andere het nieuwe jurylid van Dragons’ Den Bas Witvoet, voormalig international Demy de Zeeuw. Jordi van den Bussche, die als Kwebbelkop op YouTube 15 miljoen mensen aan zich wist te binden, zal uitleggen hoe je geld verdient met NFT’s. 

 
 
Quest
 

Waarom hangen de ballen van mannen op ongelijke hoogte?

Links wat hoger dan rechts, rechts wat hoger dan links: de testikels van een man hangen zelden precies even hoog. Hoe kan dat?

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Moet een koffiebeker bij het oud papier? En een kassabon?

Wat mag wel bij het oud papier en wat niet? Hoe zit het met pizzadozen, behang, bakpapier en het zakdoekje waar je net je neus in hebt gesnoten?