‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Klik her for at læse nyhedsbrevet i din browser
 
 
 
 
POLITIKEN SPORT
 
 
 
God morgen, kære læser
 
Så er den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite tilsyneladende kun et lægetjek fra at indgå et spektakulært og sensationelt skifte til FC Barcelona.
 
Sportsdirektøren i danskerens nuværende klub, Leganés, føler sig i hvert fald overbevist om, at Barcelona torsdag overfører det beløb, der vil udløse den fastsatte frikøbsklausul på ca. 138 millioner kroner.
 
»Barcelona betaler klausulen som noget af det første i dag (torsdag, red.)«, siger sportsdirektør Txema Indias til TV2 Sport.
 
Det ekstraordinære skifte udenfor transfervinduet åbning er gjort muligt, da Barcelona har Ousmane Dembele langtidsskadet, hvilket giver mulighed for at søge om dispensation til at foretage en nød-transfer.
 
Martin Braithwaite kan dog kun spille kampe for Barcelona i den spanske liga og er udelukket fra at spille i Champions League.
 
Men det er Braithwaite sikkert ligeglad med.
 
     
 
Fodbold. Tottenham-manager José Mourinho mener, at manglende bredde var en væsentlig del af forklaringen på, at Tottenham onsdag tabte 0-1 på hjemmebane til RB Leipzig i Champions Leagues ottendedelsfinaler. »Se på de spillere vi har, og de har. Jeg vil have Yussuf Poulsen, jeg vil have Emil Forsberg. De sidder på deres bænk. Når Poulsen og Forsberg kommer ind, har vi ikke noget at skyde med«, forklarede Mourinho til TV3+. Tottenham er i øjeblikket ude de to skadede angribere Harry Kane og Son Heung-min.
 
Amerikansk fodbold. I en foreslået ændring vil slutspillet i NFL blive udvidet til 14 hold mod de nuværende 12. Det skriver ESPN. I den foreslåede ændring, som klubejerne støtter, vil slutspillet blive udvidet til syv hold fra hver af de to konferencer mod de nuværende seks. Derudover vil kun et hold fra hver konference sidde over i første runde af slutspillet - wild card-runden - mod to hold, som det er nu. Det vil betyde, at wild card-runden bliver udvidet til seks kampe med 12 hold mod de nuværende fire kampe med otte hold.
 
Fodbold. Trods en to år lang udelukkelse fra Champions League sværger manager Pep Guardiola troskab til Manchester City. »Hvis ikke de fyrer mig - hvilket godt kan ske - bliver jeg her med 100 procents sikkerhed«, siger Guardiola. Manchester City har appelleret sidste uges udelukkelse fra Champions League til sportsdomstolen CAS.
 
     
 
Dagens tv-tip. 18.55 på 6’eren: FCK-Celtic. Det danske mesterhold leverede jammerligt i fredags mod Esbjerg og skal i aften på en gedigen europæisk opgave mod et hold,d er aldrig giver op. Det bliver op ad bakke for FCK’erne. Se hele tv-oversigten i Sportsdøgnet
 

 
 
 
Med venlig hilsen
Bo Moshage
Journalist/jourhavende, sportsredaktionen på Politiken
 
 
Annonce
 
Annonce
Annonce
 
 
REDAKTIONEN ANBEFALER
 
 
 
Atalanta overrasker i Champions League med tre nye målscorere, mens Tottenham savner alle sine
 
SPORT
 
 
 
Loginov er skiskytten, konkurrenterne nægtede at tilgive
 
SPORT
 
 
Loginov er skiskytten, konkurrenterne nægtede at tilgive
 
 
Den voldsomme dom mod Manchester City varsler et endeligt opgør i fodbolden
 
FODBOLD
 
 
Den voldsomme dom mod Manchester City varsler et endeligt opgør i fodbolden
 
 
 
MEST LÆSTE DE SIDSTE 24 TIMER
 
1 Det er ikke så banalt, som du tror: Sådan bør du vaske dine hænder
 
 
 
2 Dette er en lukket fest for mænd uden kvinder
 
 
 
3 Ni personer er dræbt i to skyderier i Tyskland
 
 
 
4 Efter et år som eneste speciallæge i psykiatri i Fiji: Fijianere kender hverken til angst, depression eller spiseforstyrrelser
 
 
 
5 Skamløst, grænseløst, ansvarsløst: Donald Trumps kvindesyn forvandler Casper Christensen og Frank Hvam til to gentlemen fra Verona