‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Læs online

SMVdanmark

Ret profil

billede

Kære SMV,

Vi lever i en af de mest omskiftelige tider, jeg kan mindes. Forleden kom der nye corona-påbud og nye henstillinger som reaktion på et stigende antal smittede, efter at det ellers i en lang periode så ud som om, der var styr på situationen. Usikkerheden betyder, at jeres markedsvilkår lynhurtigt kan ændre sig.

 

Det er begrænset, hvor meget man kan gøre for at være klar til disse forandringer, men der er dog én ting, der er ekstra vigtig: Dine evner som leder af virksomheden. Som ejer og leder i sin egen virksomhed i en verden, der udvikler sig og forandrer sig, er det ekstra vigtigt, at du er klædt på til at se de muligheder, der opstår og formår at handle på dem. Samtidigt er det vigtigt, at du formår at motivere dine medarbejdere, så de ikke bliver usikre og bekymrede over forandringer. Og hvordan laver man egentligt talt en strategi, når coronaen kan ændre ens marked over natten?

 

Alt dette kan SMVdanmarks Ejerlederuddannelse give dig hjælp til og meget mere. Ejerlederuddannelsen er en, vi selv har skabt i samarbejde med vores medlemsorganisationer. Den er skræddersyet til dig, som er ejerleder i en SMV. Prisen er markedets laveste, da vi ikke skal tjene penge på den, men alene gør det som en medlemsservice, for at du kan blive en endnu dygtigere ejerleder. Den kan varmt anbefales, især i denne tid. Læs mere længere nede. Men skynd dig. Vi lukker tilmeldingen 1. oktober.

 

Med venlig hilsen,

Jakob Brandt, adm. direktør i SMVdanmark

 

Bliv en bedre, mere effektiv ejerleder

billede

At være både ejer og leder af en SMV kræver mere end de fleste tror. Derfor tilbyder SMVdanmark en uddannelse målrettet særligt til ejerledere: SMVejerlederuddannelsen.

 

En praktisk orienteret lederuddannelse, hvor du som leder og driften af din virksomhed er i centrum. Og 46 virksomheder på de første hold i 2016-2018 har givet uddannelsen utroligt gode anmeldelser. 

 

Få en smagsprøve på uddannelsen til Intro-modul den 28.-29. oktober 2020.

 

Tilmelding senest den 1. oktober her

 

Læs mere om uddannelsen her
 

Øvrige nyheder

billede

Pressemeddelelser

31. august 2020

Finanslovsudspillet underkender erhvervslivets trængsler

Udspillet indeholder alt for få tiltag, der kan bringe erhvervslivet helskindet gennem corona-krisen. De 9 ekstra mia. skal dække alle typer udgifter forbundet med corona – og ikke kun erhvervslivets.
Læs mere
billede

Pressemeddelelser

28. august 2020

Barselsfond er et kæmpe skridt for de selvstændige

Barselsfonden gør op med en årelang forskelsbehandling mellem lønmodtagere og selvstændige og vil gøre det langt mere økonomisk sikkert for kvinder at starte virksomhed, så kvinder ikke skal vælge mel...
Læs mere
billede

Pressemeddelelser

28. august 2020

Ny hjælpepakke hjælper for få

Aftalen om forlængelse af hjælpepakker rummer ikke støtte for en stor del af de virksomheder, som fortsat bløder, og vil derfor udløse konkurser og fyringer. Der er dog positive elementer, fx øget stø...
Læs mere
 

Eksportfremstød: Tag med Kronprinsen til Holland for at vise den danske genvej til vedvarende energi

billede

Fra 1. november - 3. november 2020 kan du komme med Kronprinsen på officielt eksportfremstød til Holland - det første rent virtuelle af slagsen

 

Holland leder efter nye energikilder, da deres naturgas fra Nordsøen er ved at slippe op. Deres blik er rettet mod fjernvarme og vedvarende energi som vind, biogas og biomasse. Her kan danske virksomheder bidrage, og I kan komme med.

 

Deltag fra dit eget kontor og spar rejseomkostningerne

Du skal ikke have udgifter til rejse og ophold, men kan sidde på dit kontor eller i din dagligstue og være i direkte kontakt med Kronprinsen og nogle af de mest vidende eksperter på området.

 

Derudover vil du få møder med mulige kundeemner eller partnere.

 

Læs mere og tilmeld dig her
 

Virksomheden i bevægelse - gratis webinar

billede

Med smv PRO-webinarrækken ‘Virksomheden i bevægelse’ sættes der retning på, hvordan du som leder kan flytte din virksomhed til næste niveau.

Webinarrækken har til formål at introducere dig for tiltag og inspirere dig til, hvordan du kommer godt igennem – og ud af en periode hvor højkonjunktur er vendt til lavkonjunktur historisk hurtigt.

 

Første webinar i rækken finder sted 16.september 2020 - og det er gratis at deltage.

 

Du kan læse mere om webinarrækken her.

Tilmeld dig her
 

Corona:

billede

Nye restriktioner

D. 7. september meldte politikerne ud, at smittespredningen nu krævede handling. Derfor blev restriktionerne strammet i 18 kommuner, herunder København og  Odense. Fx blev forsamlingsforbuddet sænket fra 100 til 50 personer. Derfor: Hjælp til med at bremse smitten. Følg hygiejnereglerne nøje. For alles skyld. 

Læs mere her:
 
 

Kontante fordele til dig og dine medarbejdere!

billede

Forebyggelse & Sikring

01. september 2020

Stop indbrud i varevognen med ArcaSafe & SmartWater

Som medlem af SMVdanmark får du fordelagtige priser på de bedste løsninger til at sikre varevognen mod tyveri. Få op til 20% - 40% rabat på ArcaSafe og SmartWater DNA mærkning.
Læs mere
billede

Biler & Transport

26. august 2020

Green Mobility - Spar 120 kr. (første 30 min gratis)

Med GreenMobility har du adgang til hundredvis af miljøvenlige elbiler i København og Aarhus. I GreenMobilitys app finder du en ledig bil tæt på dig, låser den op og kører afsted. Aarhus og København
Læs mere
 
 

Har du et spørgsmål, så ring til os på

+45 33 93 20 00

 

Eller skriv til os på

smv@SMVdanmark.dk

Find os på de sociale medier

   

SMVdanmark · Islands Brygge 26 · 2300 København S · tlf +45 33 93 20 00 · SMV@SMVdanmark.dk