Dit zijn de nieuwste voorstellingen in Carré. Bekijk ze hier.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
WebversieAfmelden

Zij spelen. Jij zingt. Dat is Popup Choir. Een avondje met Maarten Bos (32) en gitarist Tijmen de Koning (33) is lachen, beleven en de longen uit je lijf brullen. In hun 80s Singalong worden de stembanden opgerekt met de lekkerste parels uit de popmuziek. Denk aan ABBA, Survivor’s Eye of The Tiger, The Pointer Sisters en Bon Jovi. Het hoofdgerecht: één nummer magisch meerstemmig zingen met de hele zaal.

MEER INFO 
BESTEL KAARTEN 
 

NIEUW IN VERKOOP

 
bekijk

WOENSDAG 13 NOVEMBER

BASTILLE

LEES MEER 
bekijk

DONDERDAG 5 DECEMBER

NACIM HADDAD

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

ZATERDAG 7 DECEMBER

RONNIE FLEX

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

MAANDAG 27 JANUARI

TINO MARTIN

LEES MEER 
bekijk

MAANDAG 28 JANUARI

BOB THE DRAG QUEEN

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

ZONDAG 9 FEBRUARI

POPUP CHOIR

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

VRIJDAG 21 FEBRUARI

RUSSELL HOWARD

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

9 & 10 APRIL

DAVID GRAY

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

ZONDAG 20 APRIL

AMÉLIE: LIVE IN CONCERT

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

MAANDAG 28 APRIL

SERTAB ERENER

KAARTEN 
LEES MEER 
bekijk

MAANDAG 12 MEI

JEFF ARCURI: WHOLE WIDE WORLD TOUR

KAARTEN 
LEES MEER 

UITGELICHT

 

Zeven jaar geleden bracht Ronnie Flex zijn album Rémi uit, een cruciaal moment in de carrière van een van de meest innovatieve artiesten van Nederland. Op het zeer persoonlijke project nam hij de luisteraar mee op de emotionele reis van Rémi. Dit najaar wordt de modern classic in een geheel nieuw daglicht gezet tijdens een exclusieve show waarin nieuwe muzikale arrangementen, de toevoegingen van live-muzikanten en een indrukwekkende productie centraal staan.

De kaartverkoop start op vrijdag 27 september om 12:00.

MEER INFO 
BESTEL KAARTEN 
 

Comedian Bob The Drag Queen, winnaar van seizoen 8 van RuPaul's Drag Race is klaar om het publiek te verbazen met zijn eerste comedy wereldtournee, THIS IS WILD! Naast zijn televisiesuccessen heeft Bob ook furore gemaakt als muzikant en als veelgeprezen podcaster. Dit evenement is gericht op volwassenen en laat Bob's ongeëvenaarde vermogen zien om stand-up comedy, crowd work en muziek te mixen terwijl hij zijn publiek entertaint met het charisma en de flair waar hij bekend om staat.

De kaartverkoop start op vrijdag 27 september om 10:00.

MEER INFO 
BESTEL KAARTEN 
 

Sertab Erener, de langverwachte ster van Turkije, komt naar Carré als onderdeel van haar Europese tour! Bereid je voor op een avond vol muzikale betovering, waar Sertab Erener haar populairste hits van dit album zal vertolken, samen met tijdloze klassiekers. Een belangrijk hoogtepunt in haar carrière was haar overwinning op het Eurovisie Songfestival in 2003 met het nummer "Everyway That I Can".

MEER INFO 
BESTEL KAARTEN 
 

Jeff Arcuri is te zien geweest in The Late Show met Stephen Colbert, Comedy Central's Roast Battle, Laughs! op Fox, SiriusXM en op een groot aantal comedyfestivals in het hele land. Jeff is gevestigd in New York en is daar elke avond te zien in The Comedy Cellar. De Chicago Tribune noemt Jeff “een grappen machine,” maar dat is hij niet! Hij is een persoon! 

De kaartverkoop start op vrijdag 27 september om 10:00.

MEER INFO 
BESTEL KAARTEN 
 

De geliefde filmklassieker Amélie komt tot leven in een betoverende nieuwe vorm: Amélie Live in Concert! Tijdens deze avond wordt de complete film vertoond terwijl een orkest de iconische soundtrack van Yann Tiersen ten gehore brengt. Of u nu fan bent van de film, de muziek, of beide, Amélie Live in Concert biedt een unieke gelegenheid om deze tijdloze klassieker op een geheel nieuwe manier te beleven.

MEER INFO 
BESTEL KAARTEN 
 


OOK NIEUW IN CARRÉ

 

RUSSELL HOWARD

Terwijl we van de ene wereldwijde crisis in de andere storten neemt Russell, 'the uplifting Comedy King' je mee, terwijl hij de wereld op zijn eigen unieke hilarische manier op z'n kop zet tijdens zijn gloednieuwe live tour door Europa.

LEES MEER 

NACIM HADDAD

Nacim Haddad, door fans beschouwd als de discipel van de archeologische stem van de overleden Larbi Batma zal voor het eerst in Amsterdam optreden. Beleef een lange reis door traditionele Marokkaanse muziek waarbij sfeer niet zal ontbreken.

LEES MEER 
AGENDA   PLAN UW BEZOEK    STEUN CARRÉ    CONTACT
VOLG CARRÉ ONLINE VIAFTIII

Afmelden

 

Bekijk hier de algemene bezoekersvoorwaarden en het privacy statement van Koninklijk Theater Carré. De algemene bezoekersvoorwaarden van Carré maken deel uit van het toegangsbewijs en zijn van toepassing op alle diensten van Carré.