Loading...

Bastille op donderdag 27 juni

  • Html
  • Text

Bastille op donderdag 27 juni

Een nieuwe topnaam voor Rock Werchter 2019. Bastille komt op donderdag 27 juni naar het Festivalpark. Een fijn weerzien wordt dat. En een groot feest. Want Bastille, dat is een frontman die zich volledig geeft, een geweldige live show en pakken hits.

Bastille stapt in 2012 met grote ambities de poparena binnen. Vanaf de vierde single ‘Pompeii’ (2013) doet de groep al mee met de grote jongens. Het levert hen een opgemerkte eerste passage in Rock Werchter’s KluB C op. Binnen het jaar is ze een veelverkoper, Break-through Act van de Brit Awards 2014 en palmt de Britse band de Main Stage van Rock Werchter in. Bastille verkocht sindsdien bijna 10 miljoen albums. Meezingers als ‘Laura Palmer’, ‘Good Grief’ en ‘Happier’ (met Marshmello) zijn al een paar miljard keer gestreamd. De ingrediënten van dat succes: de tomeloze energie van Dan Smith, de hoogst entertainende live shows en de complete toewijding aan de fans. Op Rock Werchter 2019 stellen ze ‘Doom Days’ voor, hun derde album dat later dit jaar verschijnt. ‘Een apocalyptische partyplaat’, zegt Smith.
De tot op heden bevestigde namen voor Rock Werchter 2019 in een handig overzicht:


Donderdag 27 juni

Vrijdag 28 juni

Zaterdag 29 juni

Zondag 30 juni
P!NK Tool Mumford & Sons Muse
Bastille The Cure Florence + the Machine Underworld
Paul Kalkbrenner Bring Me The Horizon Macklemore Yungblud
Vance Joy Kylie THE BLAZE
Bang Bang Romeo Years & Years Two Door Cinema Club

Weezer Miles Kane

The 1975 Clean Bandit

Jungle


Nothing But Thieves


Tom Misch


Kurt Vile & The ViolatorsRock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter. Tickets zijn te koop via ticketmaster.be. Meer namen worden zeer binnenkort bekend gemaakt.


162 dagen tot Rock Werchter 2019. Stay tuned!

Klik hier om je uit te schrijven voor deze mails | Contact | Privacy policy

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019