+ Hidde de Brabander deelt zijn beste recepten
delicious.
Spice up your salad!
Noedelsalade met garnalen en komkommer

Verfrissend is deze koude noedelsalade zeker! Een stralend gerecht bomvol verse kruiden, een chili-limoendressing en verse mango voor de zoetzure balans. Maak 'm vegan door de gamba’s te vervangen door plakjes tempé en de vissaus door sojasaus.

delicious.
Zo wordt bakken een eitje
10 recepten van Meesterpatissier Hidde de Brabander

Onze delicious.friend Hidde de Brabander maakte vorige week zijn debuut in De Slimste Mens. Een goed moment om in zijn bakrecepten te duiken. Want hoe maak je het perfecte bladerdeeg? Wat is het geheim voor een luchtige soes? En als je zoet gaat frituren, waar moet je dan op letten?

Pre-order nu!
Joris Bijdendijk is gasthoofdredacteur

Niemand minder dan chef Joris Bijdendijk (RIJKS) is in september gasthoofdredacteur van delicious. En daarin krijg je alle facetten van hem te zien: Joris als kok, als familieman en Joris met een missie. Je ontdekt zijn signatuurrecepten van RIJKS, maar ook zijn favoriete ontbijtrecepten voor zondagochtend thuis met zijn gezin. Hij deelt zijn tips en tricks en zijn favoriete adressen in binnen- en buitenland. Hij deelt zijn passie, zijn verhaal…

Dit extra dikke bewaarnummer verschijnt eind augustus, maar kun je nu alvast vooruitbestellen...dan krijg je 'm als eerste in huis!

delicious.
delicious.
Zet ze op je lijst!
Onze favoriete kookboeken die de mediterraanse keuken vieren

Net zo lekker als een plons in de Middellandse Zee, is een diepe duik in de keukens van de aangrenzende landen. Deze 9 mediterraanse kookboeken nemen je mee op een culinaire reis. Naar de zonovergoten kusten van Zuid-Europa, waar smaken en tradities samensmelten in de lekkerste gerechten.

Aanbieding:
Krijg Jamie's nieuwe boek cadeau

In zijn nieuwste boek deelt Jamie meer dan 125 recepten waarmee je met minimale inspanning je maaltijden een boost kunt geven. De gerechten die in 5 Ingrediënten Mediterraan staan zijn vol van smaak, maar zonder veel ingrediënten en eindeloze boodschappenlijstjes én zijn geïnspireerd op Jamie’s reizen door het Middellandse Zeegebied.

Extra leuk: jij krijgt Jamie's nieuwe boek CADEAU bij een abonnement op NR.1 foodmagazine delicious.

delicious.
delicious.
Summer grilling
12 bbq hapjes voor je zomerse feestje

Stel je even voor: een tuin, woonkamer of balkon vol gasten. Barbecue aan en gáán met deze bbq hapjes. Want de lekkerste snacks maak je in de zomer gewoon op de barbecue.

delicious.
Van miso-karamel tot gepofte saffraanrijst
De zomer van culinair softijs, en dan hebben we het vooral over de toppings!

Alsof softijs an sich niet al genoeg voldoening geeft, gooien chefs er deze zomer nog een lustige schep culi-toppings bovenop. Hou je vast, dit zijn onze favoriete combinaties. 

delicious.
Wedden dat je ze zelf wil proberen?!
Dit zijn wereldwijd de 10 populairste recepten van Jamie Oliver

Zoals een Britse journalist die ooit een kritisch stuk probeerde te schrijven over Jamie Oliver, concludeerde: it’s impossible to not like him. Geldt dat ook voor zijn recepten? Zeker! Althans de meeste. Deze 10 Jamie-gerechten hebben de tand des tijds doorstaan en zijn wereldwijd nog even lovable als altijd.

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden