Dit hebben we bereikt met jouw hulp...  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bedankt voor uw steun
Bekijk de video
Bedankt voor jouw steun in 2019
Beste meneer/mevrouw ,
 
Het is alweer 31 december… Een mooie dag om eens stil te staan bij de speciale momenten van 2019. Momenten die waardevol waren voor jezelf én voor anderen. Denk bijvoorbeeld aan jouw steun voor kinderen die het zo ontzettend hard nodig hebben. Dankzij jou kunnen ook zij gewoon kind zijn. Daar hebben ze recht op!

Ook wij kijken vol dankbaarheid terug op wat jij hebt betekent voor de kinderen in onder andere Mozambique, Syrië, de Bahama’s en Guatemala. Jouw bijdrage maakt het verschil – of het nou een pakje vol warmte was, noodhulp of goede voeding.

Daarom speciaal voor jou, op de laatste dag van het jaar, deze speciale video.

Voor al je steun, in welke vorm dan ook: dankjewel! UNICEF wenst jou namens alle kinderen en betrokkenen het allerbeste voor het komende jaar. En laten we samen ook van 2020 een onvergetelijk jaar maken. Voor ieder kind.
Jaaroverzicht 2019   Kan ik nog helpen?
     
Legal Disclaimer   Contact opnemen
     
Online versie   Afmelden