View this email in your browser

BEDANKT LOWLANDERS!

BEKIJK DE LL22 AFTERMOVIE, FOTOSERIES EN MAAK KANS OP TICKETS VOOR LL23!
Lieve Lowlanders,

Aan al het moois komt een einde, zo ook aan LL22. Wat hebben we van jullie mogen genieten het afgelopen weekend! Bedankt voor alle energie, enthousiasme en liefde, er was geen mooiere thuiskomst in de polder voor te stellen. Nog even nagenieten van het weekend? Bekijk hieronder de LL22 aftermovie en de verschillende fotoseries. 
De officiële LL22 aftermovie 

NAGENIETEN

Herleef Lowlands met de de grote LL22 photo dump! Festivalfotografen Bart Heemskerk en Max Kneefel brachten het weekend uitgebreid in beeld en de fotografen van Presstigeux maakten tientallen portretten van Lowlanders: vind jezelf hier terug! Bekijk alle foto's op de Lowlands Flickr pagina, zorg dat je deze volgt want er zijn nog meer fotoseries incoming. Bekijk de video's gemaakt door LTV tijdens het weekend via Instagram

3voor12 schreef het hele weekend recensies, blogs en maakte video's, alle content is terug te vinden via de website. Ook 3FM deed verslag tijdens LL22, een overzicht van alle artikelen en video's is te lezen via de website van 3fm.

Aanstaande vrijdag om 20.25 uur zie je Podium ZWART op Lowlands op NPO3. Met een boel vette interviews, optredens en nog heel veel meer.

LLOWCAST

Justin Verkijk maakte samen met Steven van Lummel het hele weekend de LLowcast vanaf het festival. De twee nemen je mee langs verschillende plekken op het terrein, gaan in gesprek met artiesten over hun optreden en geven je samen met o.a. festivaldirecteur Eric van Eerdenburg een inkijkje in de LL22 geheimen. Luister de afleveringen van vrijdag, zaterdag en zondag + bekijk hier het overzicht van alle afleveringen. 

LLOST AND FOUND

Iets kwijtgeraakt of laten liggen in een kluisje?
Op www.verlorenofgevonden.nl zijn alle gevonden voorwerpen aangemeld, hier kun je nagaan of jouw item ertussen zit. Het heeft geen zin om ons over gevonden voorwerpen te mailen.

GEEF JE MENING OVER LL22

Meedenken over LL23? Er zijn al een hoop ideeën over volgend jaar, maar we horen graag van bezoekers hoe zij het festival hebben ervaren. We zouden erg geholpen zijn als je het publieksonderzoek invult, bovendien maak je dan gelijk kans op twee tickets voor LL23. Je kunt het publieksonderzoek hier invullen. 

Als je een nog grotere kans wilt maken op twee tickets voor LL23, beantwoord dan na het algemene publieksonderzoek ook een aantal vragen over onze partners in het sponsoronderzoek van LL22. Onder degenen die dit onderzoek ook compleet hebben ingevuld, verloten we nog eens twee tickets.

LIVE AFTER LOWLANDS

Genoten van LL22 en zin in nog meer live muziek? De komende tijd staan er in de Nederlandse poppodia een hoop toffe shows voor je op het programma, check hier een uitgebreide selectie. 

Live After Lowlands 2022

BLIJF OP DE HOOGTE

Ga je de LLowpret missen? De komende tijd posten we op de socials nog een hoop foto- en videocontent. 
Via de Facebookpagina van Lowlands, de Lowlands Instagram en het Lowlands Twitter account blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En voor de vroege vogels: meld je aan voor het LL23 Facebook-event


SPREAD THE LLOVE,
LOWLANDS
Link
Facebook
Twitter
Website
Spotify
YouTube


Copyright © 2022 Lowlands, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail, omdat je jezelf hebt aangemeld voor de Lowlands nieuwsbrief

Our mailing address is:
Lowlands
Noordeinde 19-21
Delft, Zh 2611 KE
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.