Een digitaal stokje achter de deur nodig?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Men's Health
 

Online Training

Begin gewoon met sporten: geen smoesjes, geen uitstel

Wil je helemaal fit zijn voor de zomer? Laat je motiveren door Men’s Health. Daar krijg je bij een abonnement van 4 nummers, nu een meerweekse online training t.w.v. 19,95 naar keuze cadeau, voor slechts €24,99. Ontdek bijvoorbeeld de basics van fitness met Men’s Health en experts op het gebied van voeding, training en psyche. Of leer binnen 12 weken tot 60 minuten aaneensgesloten hardlopen met Start to Run van Runner’s World. Ben je meer van het fietsen? Leer met Bicycling te trainen aan de hand van een trainingsschema. Opties genoeg, dus. Nu alleen nog kiezen. 

 
 
Men's Health
 

VOEDING

Zo val je af zonder calorieën te tellen (hint: flexibel dieet)

Laten we eerlijk zijn: een dieet volgen is moeilijk. Negen van de tien keer val je terug in je oude patroon. Zo staat een dieet gelijk aan 'n tijdelijke impuls om je levensstijl aan te passen, maar blijkt vaak - tenzij je extreem toegewijd bent - erg lastig om vol te houden. Je wil ook niet altijd de hele dag bezig zijn met je gewicht. Maar hoe val je dan af, en behoud je een gezond gewicht?

 
 
Men's Health
 

SPONSORED BY ISOSTAR

Zo herken je een goede eiwitreep

Sporters eten graag eiwitrepen omdat ze een makkelijke (en smakelijke) manier zijn om onderweg de brandstoftank te vullen, zonder voortdurend aan eiwitshakes te sippen of uit bakjes te eten. De vraag is alleen: waar moet je als krachtsporter op letten als je ze koopt? Men's Health-redacteur en voedingsdeskundige Rick Kouwenberg, geeft tekst en uitleg. 

 
 
Men's Health
 

FITNESS

Waarom 'geen tijd om te sporten' nooit een gerechtvaardigd excuus is

Discipline is niet aangeboren, maar aangeleerd. Het is een kwestie van tijd maken, en simpelweg doen wat je van plan was te doen. Natuurlijk hangt je doorzettingsvermogen -of juist de gewoonte om bij de pakken neer te gaan zitten- deels samen met je opvoeding, maar dat neemt niet weg dat iedereen zich daar overheen zetten - hoe moeilijk het ook is. Redacteur Mart deelt zijn persoonlijke verhaal ter motivatie. 

 
 
Men's Health
 

FITNESS

Kettlebell Killer Challenge: een workout waarbij élke minuut telt

Terwijl de pandemie de cadans van het gymleven voor bijna iedereen een halt heeft toegeroepen, blijven wij ons aanpassen tot de sportscholen (eindelijk) heropenen. Een gevalletje 'denken in oplossingen, niet in problemen'. Voor iedereen die zijn typische trainingsroutines mist, hebben we wederom een pittige workout uit onze mouw getoverd: de Kettlebell Killer Workout.