Bekijk en bestel: 2024 ‘Malta Carnaval’ uitgiften
Beste meneer / mevrouw Do
Bent u klaar voor de allereerste lancering van het nieuwe jaar? 2024 begint goed met een feestelijke uitgifte. De Malta herdenkingsmunten staan in het teken van het Malta Carnaval!

Waar we in 2022 het Zomercarnaval Rotterdam in het zonnetje hebben gezet, is het nu de beurt aan het volgende feestelijke event. Carnaval in Malta betekent dans, muziek, kostuums, maskers en heel veel gezelligheid. Gedurende een week zijn er op Malta verschillende festiviteiten. De meeste vinden plaats in hoofdstad Valletta.

Bekijk hier de uitgiften!
De Malta 10 euro 2024 ‘Malta Carnaval’ is een Zilver Prooflike uitgifte met een bijzonder kleurdetail. Het animatiefiguur op de penning heeft een achtergrond van regenboogkleuren. Het masker dat het figuur draagt, is een verwijzing naar het traditionele gebruik van maskers tijdens het Malta Carnaval.

De Malta 2 ½ euro 2024 ‘Malta Carnaval’ penning zit in een kleurrijke coincard met op de voorzijde een groepje feestende Maltezers. Deze mooie uitgifte is een perfecte én vrolijke toevoeging voor uw coincard-collectie!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Malta 10 euro 2024 ‘Malta Carnaval’ zilver prooflike
Bekijk en bestel: Malta 2,5 euro 2024 ‘Malta Carnaval’ in coincard
Privacy  •  Voorwaarden