Begin het seizoen in stijl

9 months ago


Text only:

Nieuws van Sony
Online bekijken |
Alle producten |
Jouw e-mailvoorkeuren bijwerken
De snelheid van het zicht — α6300

Ontdek de spiegelloze camera die autofocus en opnamesnelheid naar nieuwe hoogten tilt, met een uitgebreide autofocus-dekking van 425 fasedetectie punten. Verkrijgbaar in zwart en zilver (alleen bij geselecteerde dealers).
Meer informatie
Waar te koop >>
Eén lens, talloze mogelijkheden — SEL18135

Zoom vanaf 18 mm-groothoek tot 135 mm-telefoto met deze veelzijdige lens. De lichte, compacte vormgeving heeft een uitstekende resolutie van hoek tot hoek, stille, precieze automatische scherpstelling en ingebouwde optische beeldstabilisatie.
Meer informatie
Waar te koop >>
Kristalheldere kwaliteit — UBP‑X700

Een volledig nieuwe Home Theatre-ervaring! Deze 4K Ultra HD Blu-ray™-speler geeft u het realisme van 4K HDR-beeldkwaliteit en ondersteunt de belangrijkste audiocodecs voor bioscoopkwaliteit, Dolby Atmos en DTS:X.
Meer informatie
Waar te koop >>
Vind uw stijl — en uw geluid — Walkman® NW‑A40-serie

Geniet van superieur geluid met hi-res audiocompatibiliteit en verbeterde streaming via BLUETOOTH®. Kies uw favoriete, stijlvolle kleur voor deze Walkman.
Meer informatie
Waar te koop >>
Het draait om de details — WE66

Ervaar het verbluffende detail van Full HD-beeldkwaliteit. Met X-Reality PRO™-technologie voor opschalen kunt u alles bekijken met fijnere details en meer helderheid. Vind nog meer entertainment op YouTube met één druk op de knop.
Meer informatie
Waar te koop >>
Leg de actie vast — RX10 IV

Bereid u voor op alle sportactie van dit jaar met toonaangevende, supersnelle* automatische scherpstelling, een geruisloze sluiter en continu fotograferen met 24 fps. De ingebouwde lens van deze camera biedt extra precisie-optica en een zoombereik van 25x.
Meer informatie
Waar te koop >>
*0,03 s. CIPA-standaard, interne meting, bij f=8,8 mm (breed), EV6.8, automatisch programma, scherpstelmodus: AF-A, scherpstellingsgebied: centrum
Creëer uw eigen clubgevoel — GTK‑XB60

Met deze krachtige speaker geniet u van pulserende bas en lichteffecten voor een onvergetelijk feest. Met ingebouwde batterij en Bluetooth-/NFC-connectiviteit.
Meer informatie
Waar te koop >>
Neem de muziek met u mee — XDR‑S41D

Onze DAB/DAB+-radio is licht, draagbaar en beschikbaar in diverse kleuren. Met handige voorkeuzeknoppen, een lcd-scherm en een wake-up/sleep timer.
Meer informatie
Waar te koop >>
Delen
Alle producten       |       Community       |       Ondersteuning
Privacyverklaring
Voorwaarden en bepalingenUitschrijvenContact opnemen
ⓒ 2018 Sony Europe Limited. A company registered in England and Wales.
Registered office: The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey. KT13 0XW. United Kingdom.
Btw-nummer: GB 636 1100 80
Producten worden alleen bezorgd op afleveradressen in landen binnen de Europese Economische Ruimte en Zwitserland. Productaanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op elk moment worden gewijzigd of ingetrokken.
Sony is een gedeponeerd handelsmerk van Sony Corporation. Alle handelsmerken, logo's, websiteadressen, product‑ of modelnamen of afleidingen hiervan waarmee Sony of Sony gelieerde bedrijven, hun producten, ondersteuning of services worden beschreven of die het woord "Sony" bevatten en die zijn opgenomen in deze nieuwsbrief zijn handelsmerken en/of eigendom van Sony of aan Sony gelieerde bedrijven. Andere namen van producten en bedrijven die in deze nieuwsbrief worden genoemd, zijn mogelijk handelsmerken van hun respectieve eigenaren.

Sony.nl

Categories: Business goods Consoles | Games Audio | TV | Photos
Age: 7 until 13 year 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018