Nog enkele dagen 25% keuzekorting. Heb jij 'm al gebruikt? ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Epplejeck Logo

HAPPY NEWYEAR! ✨

De beste wensen voor jou namens het gehele Epplejeck team! Ons goede voornemen is om jou dit jaar weer te voorzien van de meest trendy, innovatieve en fijnste items. We zijn razend enthousiast over alle dingen die er op de planning staan voor 2023. Blijf ons dus zeker volgen! Wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar? Als nóg meer shoppen op jouw lijstje staat, dan begin je het jaar goed met -25% keuzekorting met code: NEWYEAR25

NEWYEAR25
Actievoorwaarden

Het nieuwe jaar start jij met een 'confident boost' in een nieuwe set kleding. Want wist je dat een goede outfit veel voor jouw humeur & zelfverzekerdheid kan doen? Tips voor een boost gevende outfit zijn: 

  • Draag kleding passend bij jouw figuur. Van te kleine kleding wordt niemand blij, maar van veel te grote kleding ook niet. En de ene maat 40 is de andere niet. Passen is dus altijd aangeraden! 

  • Blijf bij jezelf! Zijn de printjes in, maar heb jij liever een basic kledingstuk? Kies waar jij je goed in voelt! 

  • Kies de juiste kleur. Sommige kleuren maken je flets, waar andere kleuren je helemaal kunnen ophalen. Ben je niet zeker van welke kleur bij jou past? Onze Epplejeck kanjers helpen je graag. 

Heren
Dames

Wil jij dit jaar een hoger niveau bereiken? Welke discipline je ook beoefent met jouw paard, de basis start bij jouzelf! Wordt fitter en werk aan je balans om nog betere resultaten te behalen. Wedden dat het je gaat lukken?

Word fitter & sterker
Filialen

Get inspired #epplejeck

Wij zijn heel benieuwd wat voor mooie sets jullie allemaal samenstellen en hoe deze op jouw paard staan. Deel jouw tofste outfits en setjes op Instagram via #epplejeck en inspireer anderen met jouw stijl!