Ontdek de stad van de liefde en wijn uit de Achterhoek. Win boeken en bioscoopkaartjes.
Zin Magazine 6

Zin Magazine 6

Verbouwen of verhuizen. 5 vragen aan Maarten van Rossem en lekker veel reizen.
Zin
Proeven
Wijn uit de Achterhoek

Fietsen langs de wijngaarden, bevlogen wijnboeren ontmoeten, genieten van een goed glas en slapen op dat leuke adresje tussen de wijnranken. Het kan gewoon in de Achterhoek. Klaar voor een wijntoer door Nederland?

Zin
Behoud het kind in jezelf
Annie M.G. Schmidt Dag

Ze groeide uit tot een soort nationale oma van een Nederland. Een stoute oma, dat wel. Annie M.G Schmidt nam namelijk nooit een blad voor de mond. In aanloop naar 20 mei (het is deze week 112 jaar geleden dat de wereldberoemde schrijfster werd geboren) delen we tien van Annie’s soms wat controversiële uitspraken. 

Zin
Samen iets betekenen voor een ander
De Nierstichting:

Het leven van nierpatiënten verbeteren: dat is waar wij voor strijden. Dit kunnen we alleen dankzij de hulp van mensen die ons steunen. In Voortleven magazine leest u naast inspirerende verhalen meer over ons werk en hoe u hieraan kunt bijdragen. 

Zin
Jutta Chorus geeft tips
Je familiegeschiedenis schrijven?

Wil jij de geschiedenis van jouw familie vertellen? Auteur Jutta Chorus geeft tips en methodes die zij gebruikte tijdens het schrijven van haar boek Alma’s dochters. Zo kun jij ook aan de slag.

Zin
‘We ploeteren maar wat aan’
Katinka Polderman

Beslist noodzakelijk voor een beetje leuk leven, of in elk geval wat meer helderheid in de chaos: er even een beslisboom op naslaan van cabaretier, schrijver en maker Katinka Polderman (1981). In Beslisbos staan de 150 beste beslisbomen plus nieuw materiaal voor je dagelijks leven. Doe er je voordeel mee!

Zin
Leve de liefde
Romcom Celine Dion

Fans van Celine Dion zullen smullen van Love Again. In deze romantische komedie maakt de zangeres namelijk haar debuut als filmster. Ook zijn enkele nieuwe liedjes te horen in deze fijne zwijmelfilm. Vrijkaarten winnen? 

Zin
Advertorial
Ben jij een echte puzzelaar?  

Word dan abonnee van Plus Puzzels, hét puzzelblad van Plus Magazine met 64 pagina’s puzzelplezier. Cryptogrammen, Zweedse puzzels, sudoku’s en nog veel meer hersenkrakers op alle niveaus. Nu 6 nummers voor € 15 + gratis Taalspellen cadeau.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden