Canvas

Hallo,

Was jij fan van 'Normal people' of hou je van de boeken van Sally Rooney? Dan moet je zeker kijken naar onze nieuwe reeks Conversations with friends! Over liefde in millennial-tijden, met mooi gefilmde intieme scènes, bijtende dialogen en een schitterende soundtrack.

Ook de liefhebbers van Nordic Noir mogen extra zakken chips inslaan. In de Deense misdaadserie Trom keert onderzoeksjournalist Hannis Martinsson terug naar de geïsoleerde gemeenschap van de Faeröer om de moord op een milieuactiviste te onderzoeken.

 
Van de makers van Normal people

Conversations with friends

Kan je van meer dan één persoon tegelijk houden? In Conversations with friends beland je middenin een vierhoeksverhouding tussen twee hartsvriendinnen en het koppel waar ze close mee zijn. Frances en Bobbi, vriendinnen én ex-geliefden, maken kennis met Melissa en Nick, een getrouwd koppel. Bobbi flirt met Melissa en Frances en Nick beginnen een affaire. Al snel raken ze verstrengeld in een web van vriendschap, ontrouw en leugens. Deze reeks is van dezelfde makers als Normal People, en opnieuw naar een boek van Sally Rooney.

Bekijk Conversations with friends integraal op VRT MAX 
 
Nieuw op Canvas

Trom

Nadat hij een mysterieus bericht krijgt van activiste Sonja, waarin die beweert zijn dochter te zijn en in groot gevaar te verkeren, trekt journalist Hannis Martinsson terug naar zijn thuishaven, de Faeröer. Bij aankomst blijkt de vrouw vermist. Zijn zoektocht naar antwoorden brengt hem al snel in conflict met de lokale politie. Hij ontdekt een web van geheimen in de hechte gemeenschap, maar hoe ver is hij bereid te gaan om de waarheid te achterhalen?

Bekijk Trom op VRT MAX 

Je bent een klik verwijderd van deze Canvastoppers

Een vader neemt het heft in eigen handen

 
Tot 7/10 op VRT MAX 
 

Van ongeleid projectiel tot machtigste man

 
Tot 9/10 op VRT MAX 
 

De Amerikaanse juriste die alles veranderde

 
Tot 16/10 op VRT MAX 

Series om je energiefactuur bij te vergeten

 
 
 
Ga naar VRT MAX
Facebook   Youtube   Instagram   Twitter