Lees de blog over tips om je hond veilig mee te nemen.‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Lees de blog over tips om je hond veilig mee te nemen.
Is deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier.

Beste Suzuki-liefhebber,

Herbeleef het inspirerende Swift Preview event met onze aftermovie. Profiteer van gratis pechhulp bij een onderhoudsbeurt, duik in de wereld van de Suzuki Swace in 'Suzuki Onderweg' en ontdek handige tips voor een veilige rit met je hond.

 

Nagenieten van Preview event nieuwe Swift

Afgelopen zaterdag 17 februari kon je kennismaken met de nieuwe Swift tijdens ons Preview event in Shelter 611! Het was een fantastische dag vol inspiratie. Heb je het gemist? Bekijk dan snel de aftermovie en droom weg bij de geweldige nieuwe Swift.

Je kunt de nieuwe Swift vanaf nu volledig naar wens samenstellen én een offerte aanvragen. Vanaf eind april schittert hij in de showroom bij jouw Suzuki-dealer!

BEKIJK DE AFTERMOVIE
 
STEL JE NIEUWE SWIFT SAMEN
 

Gratis pechhulp bij onderhoudsbeurt

Koop je een nieuwe Suzuki of laat je een onderhoudsbeurt uitvoeren door de Suzuki-dealer, dan ontvang je de Suzuki Service Card. Daarmee krijg je een jaar lang gratis pechhulp, overal in Europa. En helemaal mooi, je hebt daardoor geen aparte pechhulpverzekering meer nodig.

LEES MEER
 

Suzuki Onderweg met de Swace

In deze aflevering van Suzuki Onderweg gaat Fedor Lammers op pad met Robin, die je alles vertelt over de voordelen van zijn Suzuki Swace. De ruime, krachtige en toch zuinige Full Hybrid familie stationwagon, waarmee je jezelf en je gezin veilig kan vervoeren. Snel kijken en genieten!

BEKIJK DE AFLEVERING
 
ABONNEER OP ONS KANAAL
 

Veilig en comfortabel op pad met je hond

Je hond mee in de auto? Gezellig. Maar zorg er wel voor dat je hond zich onderweg net zo fijn voelt als jij. In deze blog geven we tips en adviezen over hoe je je harige vriend veilig en comfortabel kunt vervoeren. Samen met je hond op pad? Maak er een onvergetelijk uitje van!

LEES DE BLOG
 

Favoriete post van de maand

“Dwars door de sneeuw of als dagelijkse auto, de Suzuki Vitara is niet te stoppen! ☃️⛷️’'

Wil je niks meer missen van Suzuki? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

GA NAAR INSTAGRAM
 
GA NAAR FACEBOOK
 
 

Met vriendelijke groet,

Suzuki Nederland

 
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
thumbs-up thumbs-down